Uutiset

Kausikorttikampanja lähellä toteutumista – Nyt on loppukirin aika!

 

Kankaanpään Maila täyttää tänä vuonna 60 vuotta, ja lanseerasi juhlavuoden kunniaksi kausikorttikampanjan, jossa kannattajat voivat ostaa kausikortin 60 eurolla. Nyt tuo kampanja on kääntymässä loppusuoralle, joten on loppukirin aika!

Kausikorttikampanjan toteutumiseksi vaadittiin 1000 ostositoumusta ennnen huhtikuun viimeistä päivää. Nyt tuosta tavoitteesta on katettu jo 89%, mikä tarkoittaa lähes 900 ostositoumusta! KaMan kannattajat sekä yhteistyökumppanit ovat ottaneet kampanjan innolla vastaan, ja ovat mahdollistamassa täyden Vatajankosken Energiakentän ensi kesäksi.

Nyt ei kannata omaa osallisuutta enää arpoa, vaan lähteä rohkeasti mukaan. Vaikka et pääsisikään KaMan kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin, maksaa kausikortti itsensä nopeasti takaisin tällä tarjouksella. 16 ottelua 60 eurolla tarkoittaa, että yhden ottelun hinta olisi vaivaiset 3,75 euroa. Normaalilipun 14 euron hinta puolestaan tarkoittaa, että kausikortti maksaa itsensä takaisin jo viidennellä ottelulla, ja esimerkiksi eläkeläisille ja opiskelijoille jo kuudennella ottelulla!

KaMan ulkokausi alkaa tulevana sunnuntaina harjoitusottelulla yhteistyöseura Pöytyän Urheilijoita vastaan Vatajankosken Energiakentällä. Toinen ja viimeinen kotiharjoitusottelu pelataan Koskenkorvan Urheilijoita vastaan ensi viikon lauantaina. Lisäksi kaudenalusohjelmaan kuuluu kaksi vierasharjoitusottelua. Kevään harjoitusotteluohjelman löydät täältä.

KaMan Superpesis-kausi puolestaan alkaa helatorstaina 10.5. Pöytyällä "kotiottelulla" Hyvinkään Tahkoa vastaan. Koko Superpesis-kauden otteluohjelman löydät Ottelut-sivulta. Pääsyn KaMan kotiotteluihin puolestaan varmistat tilaamalla vain 60 euroa maksavan kausikortin! Enemmän kausikortista ja siihen liittyvästä kampanjasta löydät täältä. Suoraan tilauslomakkeeseen pääset puolestaan täältä.

Puolitoista viikkoa vielä aikaa iskeä kiinni tähän huikeaan tarjoukseen! Lähde mukaan nyt, ja varmista, että tuttavasikin ovat mukana! Juhlavuoden kunniaksi täytetään Vatajankosken Energiakenttä ja siivitetään Superpesis-joukkue kotiyleisön tuella pitkälle pudotuspeleihin! Tästä. Ei. Voi. Kieltäytyä!


P.S. Kausikortin hankittuasi voit haastaa tuttavasi tai yhteistyökumppanisikin mukaan KaMan Facebook-sivuilla olevassa päivityksessä. Haasto tapahtuu itse ostamallasi korttimäärällä. Kaikki haasteen vastaanottajat ja eteenpäin laittaneet julkaistaan kotisivuillamme sekä KaMan kausijulkaisussa. Suoraan KaMan päivitykseen ja tuttavasi haastamaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Haaste