Uutiset

Kokoonpano: Tahko – KaMa kello 18 Hyvinkään Pihkalassa

 

Kankaanpään Maila nappasi makean 2-0 -kotivoiton 60-vuotisjuhlaottelustaan Pattijoen Urheilijoita vastaan. Nyt on pari päivää saatu vetää henkeä ja harjoitella, ja kausi jatkuu Hyvinkään Pihkalassa Joni Rytkösen ja Atte Brandtin edustamaa Hyvinkään Tahkoa vastaan. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräkkäisiltä sijoilta 8 ja 9 Tahkon ollessa pisteen KaMan edellä. KaMa avasi kautensa murskavoitolla Tahkosta ja nyt haussa on hyvinkääläisistä toinen voitto. Esan Levykaluste Oyn tarjoaman kokoonpanon sekä pelinjohtaja Jukka Karttusen kommentit otteluun löydät alta.

KaMa hakemaan kauden toista voittoa Tahkosta muodossa:

1.Teemu Rouhiainen2K
2.Mikko Pauna2P
3.Topias Lilja3K
4.Jouni Itävalo1V
5.Kari Kellokoski S
6.Jussi Kivelä3V
7.Teemu Utunen2V
8.Joona Lehtinen L
9.Alex Leinonen3P
10.Petteri Kortelainen
11.Miikka Riikonen
12.Joni Levä

  Pelinjohtaja Jukka Karttusen kommentit

 – Kokoonpanon suurin muutos tulee pelinjohtoon, kun Niko Peltomäki sai eilen A-poikien pelissä kauden toisen keltaisen kortin, joten on poissa toimitsijakiellon vuoksi. Kakkospelinjohtajana Hyvinkäälle lähtee Mika Peltonen.

 – PattUa vastaan oli viikonloppuna hyvä peli. Pelasimme sitä omaa hyvää peliämme, pysyttiin pelisuunnitelmassa sekä lyötiin niitä lyöntejä, mitä oli sovittukin. Ulkopelikin oli lauantaina loistavaa paria pientä lipsahdusta lukuunottamatta.

 – Tänään ei vastaan tule ainakaan parempi lyöntijoukkue kuin mitä lauantaina Vatajankosken Energiakentällä oli. Joukkuekin on hieman hitaampi kuin PattU, mutta Pihkalan kenttä on todella avara. Siellä läpilyönneistä palkitaan kunnolla lyöjää ja sisäpelijoukkuetta. Rytkönen on tänään otettava yhtä tarkasti kiinni kuin Kosonen otettiin lauantaina, että päästään lyömään laadukkaista syötöistä.

 – Varmasti kotijoukkue on perannut tuota kauden avausottelua, ja katsonut, että millaisia lyöntejä siinä pelissä löimme. Huomenna meidän pitää kuitenkin pelata monipuolisemmin kuin tuossa kauden avausottelussa Pöytyällä pelasimme. Kausikin on nyt paljon pitemmällä kuin silloin, joten olen luottavainen, että meillä on tänään hyvä pelifiilis päällä ja luottoa omaan tekemiseen.

 – Tahkon heikot paikat ovat kyllä meidän tiedossamme. Tänään vaaditaan meiltä vain omaa tarkkaa huolellisuutta suorituksissa. Pöytyällä näimme, että Hyvinkäätä vastaan riittää, kun pelataan itse hyvällä tasolla. Meillä jalka kulkee ja lyöntivoimaa löytyy, niin uskon, että saamme tästä ottelusta kaivettua kyllä hyvän tuloksen.


0000LevykalusteKokoonpano
(Kuvaa klikkaamalla pääset Esan Levykaluste Oyn kotisivuille)