Uutiset

Kokoonpano & kommentit: Ankkurit – KaMa kello 15 Kitrolla

 

Kankaanpään Mailan miesten Superpesis-kausi jatkuu vierasottelulla Alajärven Ankkureita vastaan. Ottelussa kohdataan siis jälleen yksi tämän kauden päävastustajista, ja jaossa on tärkeitä pisteitä taisteluun pudotuspelipaikoista. Myös sarjataulukko kielii huikean jännittävistä lähtökohdista otteluun, sillä joukkueet majailevat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla tasapisteissä. Kokoonpanon tähänkin otteluun tarjoaa Esan Levykaluste Oy!

KaMa lähtee tavoittelemaan makeaakin makeampaa voittoa muodossa:

1.Teemu Rouhiainen2K
2.Topias Lilja3K
3.Jouni Itävalo2V
4.Kari Kellokoski S
5.Arttu Vilander3V
6.Teemu Utunen2P
7.Joona Lehtinen L
8.Jussi Kivelä1V
9.Alex Leinonen3P
10.Petteri Kortelainen
11.Miikka Riikonen
12.Mikko Pauna

 Pelinjohtaja Jukka Karttusen kommentit

 – Tässä on nyt analysoitu Imatra-ottelua, ja esimerkiksi torstaina harjoittelimme pariinkin kertaan. Tähän otteluun on nyt noiden analyysien perusteella tehty pieniä muutoksia; Paunasta haetaan jokeriosastolle vahvistusta ja apuja siellä olleisiin puutteisiin sekä Vilanderilla tuodaan ulkopeliin uutta virtaa.

 – Kitrolla paistaa iltapäivällä aurinko aika haastavasti juuri katsomorakenteiden yltä, joten se pitää pelissä säästä riippuen huomioida. Pitää myös katsoa, että millaisella rosterilla kaveri huomenna pelaa. Kleemola esimerkiksi on ilmeisesti ollut hieman kipeänä, joten saa nähdä, onko hän huomenna Ankkurien kokoonpanossa.

 – Alajärvi on pelannut viime aikoina hyvin. Pelinjohtaja heillä on toki tässä välissä vaihtunut. Tiukka vääntö on kuitenkin tulossa ja uskon vähäjuoksuiseen otteluun. Meidän pitää pystyä kotiuttamaan niistä paikoista, joita saadaan.

 – Jotta voitto voidaan ottelusta napata, pitää meidän pelata huomattavasti parempaa ulkopeliä kuin Imatra-ottelussa. Se on lähtökohta. Sisäpelissä vaaditaan meidän kaareltamme onnistumista Väliahoa vastaan, jotta päästään lyömään hyvistä syötöistä. Kenttä Alajärvellä on kimmoisa, joten uskon, että tilannetta saamme rakennettua, mutta lyönneissä pitää olla tietty tänään laatua.

0000LevykalusteKokoonpano(Kuvaa klikkaamalla pääset Esan Levykaluste Oyn kotisivuille)