Uutiset

Kari Kellokoski ja Jussi Kivelä jatkavat KaMassa kaudet 2019 ja 2020

Kankaanpään Maila on tehnyt sopimukset kausille 2019 ja 2020 Kari Kellokosken ja Jussi Kivelän kanssa.

Halsuan Toivon kasvatti ja täksi kaudeksi Kankaanpäähän Alajärven Ankkureista siirtyneelle Kari Kellokoskelle kulunut kausi on ollut varsinkin sisäpeli tehoilla mitattuna tähänastisen uran selkeästi paras, sillä kotiuttaja/vaihtajan roolissaan 27-vuotias Kellokoski on iskenyt 37 juoksua ja kerännyt 127 kärkilyöntiä. Ulkokentällä hänet on nähty KaMassa etukentällä.

Päätös jatkosta Kankaanpäässä oli helppo. Kaikki asiat ovat hoituneet sovitusti. En ole koskaan pelannut joukkueessa, jossa on näin hyvä joukkuehenki ja yhteenkuuluvuuden tunne. Nyt kun kahden vuoden sopimuksia on saatu lukittua, niin se tuo toimintaan paljon uskottavuutta. Innolla olen lähdössä ensi kauteen! Summa jatkamisensa taustoja tradenomin paperit omaava Kellokoski.


Kellokoski

Kari Kellokoski on taiteillut ennätyslukemia mailan varressa tällä kaudella

KaMan omalle kasvatille Jussi Kivelälle kausi 2018 superpesiksessä on ollut seitsemäs.  Koko superpesisuransa KaMaa edustanut 28-vuotias Kivelän on viime kausien aikana noussut sarjan parhaimpien etukenttäpelaajien joukkoon

Päätös jatkaa uraa Kankaanpäässä oli myös Porissa Länsi-Suomen Osuuspankissa työskentelevälle tradenomille lopulta varsin luonteva ratkaisu:

Suurin syy jatkamiseen oli edelleen kova halu pelata ja kehittyä pesäpalloilijana. Toisena suurena tärkeänä syynä oli erittäin hyvä joukkuehenki mikä tällä kauden ryhmässä on ollut. Joukkueessa on tosi paljon potentiaalia ja mahdollisuudet ovat, mihin vain, kunhan jaksetaan tehdä töitä. Seuran kasvattina KaMa sydän sykkii suurena rinnassa ja ylpeydellä haluan edustaa seuraa jatkossakin!

Kivelä jussi

Jussi Kivelä on tuhonnut etenijöitä hyvällä prosentilla tälläkin kaudella.

Seuran puheenjohtaja Jani Mäntylä näkee sopimukset erityisen tärkeinä KaMalle, koska nuori joukkue tarvitsee myös tulevaisuudessa Kellokosken ja Kivelän kokemusta sekä johtajuutta.

 JH