Uutiset

Toni Pomell jatkaa KaMassa myös kaksi seuraavaa kautta

Heinäkuulla juuri ennen siirtorajan umpeutumista yhteistyöseura Pöytyän Urheilijoista KaMaan siirtynyt Toni Pomell jatkaa seurassa myös kaudet 2019 ja 2020. Loimaalla pesäpallo oppinsa saanut 27-vuotias Pomell esitti loppukauden aikana varmoja otteita linjapelaajan vaativalla tontilla. 

Siviilissä kivikaivertajana työskennelleellä Pomelilla syyt Kankaanpäässä jatkamiselle olivat samansuuntaiset kuin muillakin jo varmistuneilla tulevien kausien joukkuekavereilla. 

Olihan se hieno kokemus päästä pelaamaan superpesiksessä, vaikka alku ehkä olikin vähän vaikea joukkueelle ja itselle kun päivän varotusajalla siirryttiin uuteen seuraan. Loppukausi meni kohtalaisesti, mutta täytyy myös todeta, että paljon parannettavakin jäi vielä.  KaMassa oli niin hyvä joukkuehenki, että tänne oli senkin puolesta helppo jäädä, summasi Pomel alkukauttaan ja jatkamistaan Pohjois-Satakunnassa.

Toni Pomell

Toni Pomell vakuutti KaMan seurajohdon otteillaan loppukauden aikana. 

Pöytyän kanssa tehtävä yhteistyö on toimivalla tavalla mahdollistanut meille pelaajien nostamiseen superpesikseen. Toni Pomell on osoittanut olevansa varma linjapelaaja, joka lisäksi istuu muutenkin hyvin joukkueeseen, tiivisti KaMan puheenjohtaja Jani Mäntylä Pomellin kiinnittämisen taustoja.  

 JH