Uutiset

Näe koko Superpesis-kausi Ruudussa ja tue samalla KaMaa!

 

Tulevallakin kaudella kaikki Superpesiksen ottelut on mahdollista nähdä Ruudusta Fanikamera-lähetyksinä. Ruutu+ -palvelun voit tilata hintaan 9,95 €/kk. Ruudun kautta pystyt siis katsomaan KaMan vierasottelut sekä kaikki muut Superpesis-ottelut joko suorina tai tallenteina otteluiden jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voit tarttua tarjoukseen Ruutu+ -palvelusta sekä Urheilulehden digi- ja printtisisällöistä kolmeksi kuukaudeksi hintaan 39,99 €/kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana hintaan 13,95 €/kk. Tilauksen voi päättää 3kk kauden loppuun.

Kankaanpään Mailaa pystyt tukemaan tilauksesi yhteydessä, kun menet osoitteeseen www.ruutu.fi/lahjakortti ja kirjoitat koodi-kenttään MAILA19. Koodi on voimassa 30.10.2019 saakka.

KaMan otteluiden lisäksi samalla Ruutu+-tilauksella näkee kaiken muunkin Ruudun tarjonnan: Veikkausliigan futismatsit, NBA:n korismatsit ja muun urheilukattauksen, kansainvälisiä sarjoja, leffoja, lastenohjelmia ja kotimaisia sarjasuosikkeja, kuten Syke tai Vain elämää.

Nappaa Ruutu mukaan ja tue samalla omaa seuraasi!