Uutiset

Helteinen superlauantai tarjosi kaksi tiukkaa ottelua

 Viidennen kerran järjestetty Porin Superlauantai tarjosi satakuntalaisille pesisyleisölle kaksi jännittävää ottelua. Päivä käynnistyi Pesäkarhujen ja Manse PP:n kohtaamisella. Kotijoukkue sai otteluun hyvän alun ja teki heti ensimmäisessä sisävuorossaan kolme juoksua. Tämän jälkeen ottelu tasaantui huomattavasti, mutta ihan kunnolla kauttaaltaan tiukkaa ulkopeliä pelannutta kotijoukkuetta eivät tamperelaisvieraat päässeet haastamaan. Ottelu Pesäkarhuille jaksoin 2-0 (3-2 ja 1-0). 

Päivän ottelussa kohtasivat tiukkoja taisteluilta viime kaudella käyneet KaMa ja Koskenkorva. Kylmäksi ei ottelu jättänyt ketään tälläkään kertaa, sillä voittajaa haettiin aina supervuorosta saakka. Ratkaisuhetkillä napsun verran kylmäpäisemmin ja huolellisemmin pelanneet vieraat veivät voiton jaksoin 1-2  ( 3-2, -3-4 ja 0-1)

Ottelulle oli leimallista, että molempien jaksojen ratkaisut nähtiin viimeisissä vuoropareissa.  Ensimmäisellä jaksolla KaMa lähti 0-2 tilanteesta neljännen tasoittavalle.  Mikko Paunan taidokkaiden vaihtolyöntien ansiosta kuitenkin rakentui paloton ajolähtö, jonka kautta tultiin ensin kahdella näppi kotiutuksella tasoihin ja sen jälkeen Kari Kellokosken hienolla välilyönnillä 3-2 voittoon. 

Toisella jaksolla KaMa johti peliä vielä 3-1 toisen tasoittavalle mentäessä, mutta Koskenkorva tuli ensin tasoihin ja ratkaisi jaksovoiton Juho Toivolan hienolla kakkosjatkelyönnillä. 

Superlauantai

Pesäkarhujen F10 pojat saattoivat KaMan miehet Superlauantain otteluun. 

Supervuorossa KaMa sai omalla aloittavallaan rakennettua kahdella palolla ajolähdön, mutta jäi juoksuitta. Koskenkorva taas rakensi palottoman ajolähdön, josta vieraiden kakkospalkitun jokeri Patrik Wahlstenin hermopallolla linjaan Tuomas Tuohisaari toi voittojuoksun. 

KaMalta ykkösellä palkittiin kolme juoksua lyönyt ja yhden tuonut Kari Kellokoski sekä kakkospalkinnolla kaksi juoksua tuonut ja hyvin ulkona pelannut Arttu Ruuska.  Vieraiden ykkönen oli loistavasti lukkaroinut Juho Hakomäki, joka pokkasi myös parhaan Ruutu ulkopelaajan palkinnon. Kakkospalkinto meni voittojuoksun lyöneelle ja sen lisäksi kolmesti mailan varressa onnistuneelle Patrik Wahlstenille.