Uutiset

Valtteri Hämäläinen vahvistamaan loppukaudeksi KaMaa

Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti ja kuluneella kaudella ykköspesiksessä tamperelaista Manse PP:tä edustanut Valtteri Hämäläinen siirtyy KaMaan kauden 2019 loppuun asti ulottuvalla sopimuksella. Ulkona kopparin tontilla ja sisällä vaihtaja/kotiuttajan roolissa pelaava Hämäläiseltä löytyy myös superpesiskokemusta viime kaudelta Haminan Palloilijoiden riveistä. Tämän lisäksi mies on edustanut ykköspesistasolla Imatran Pallo-Veikkoja. 

Ajoneuvoinsinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskeleva 21-vuotias Hämäläinen on saavuttanut juniorisarjoissa useita SM-mitaleja, joista kirkkaimpina Suomen mestaruudet Kouvolan B-pojissa 2015 ja A-pojissa 2016. 

Hämäläinen


-KaMa ehdotti minulle mahdollisuutta pelata loppukausi heidän riveissään ja totta kai se kiinnosti.  Päätös oli siis helppo tehdä.  Joukkue otti minut lämpimästi vastaan ja harjoituksissa oli hyvä meininki. Uskon vahvasti, että täällä Satakunnassakin itä-suomalainenkin pärjää! Summaa kovasta heittokädestään tunnettu Hämäläinen Kankaanpäähän tulonsa taustoja. 

Pelaamisen ohella Hämäläinen lupaa myös antaa panoksensa henkiselle puolelle:

-KaMa saa minusta äänekkään pelaamisen joka kentällä taistelemisen lisäksi myös yrittää nostaa kaikin tavoin joukkueen tunnelmaa. 

Hämäläinen nähdään KaMan riveissä jo huomenna sunnuntaina klo 17.00 käynnistyvässä ottelussa Siilinjärveä vastaan. 

JH