Uutiset

Sopimukset tehneiden pelaajien esittely ja faktat:

 Sopimukset tehneiden pelaajien esittely ja faktat:

Jouni Itävalo

-          Sopimus 1-vuotta

-          Syntynyt 1982

-          Kasvattajaseura Kankaanpään Maila. Edustanut muun muassa Oulua, Imatraa ja Joensuuta superpesiksessä. Viimeksi mainitusta kaksi pronssia.

-          Kolme Itä-Länsi edustusta

-          Viime kaudella peräti kaudella peräti 159 kärkilyöntiä ollen sarjan viidenneksi paras kakkostilanteen vaihtaja

-          Rooli sisällä vaihtaja ja ulkona etukenttä

 

Miksi KaMa?

 

Viime kausi oli itsellä todella rikkonainen. Kaikenlaisia vaivoja oli ihan riittämiin. Puolessa välissä kautta tuntui jopa siltä, että ura voisi loppua tähän kauteen.  Kauden jälkimmäisellä puoliskolla kuitenkin pesis alkoi tuntua taas kivalta ja ajatus jatkaa alkoi vähitellen kypsyä.  Viime kaudesta jäi myös nälkää melko paljon ja meillä on nyt kasassa niin potentiaalinen ja mukava joukkue, että sekin helpotti jatkopäätöstä.

Tavoitteena on, että KaMan paidassa pääsee vielä pelaamaan playoff pelejä.

 

 

Valtteri Hämäläinen

-          Sopimus 1 -vuotta

-          Syntynyt 1997

-          Kasvattajaseura Kouvolan Pallonlyöjät. Lisäksi häneltä löytyy myös superpesiskokemusta kaudelta 2018 Haminan Palloilijoiden riveistä. Hän on myös edustanut ykköspesistasolla Imatran Pallo-Veikkoja.

-          Rooli sisällä kotiuttaja/vaihtaja ja ulkona koppari

-          Saavuttanut juniorisarjoissa useita SM-mitaleja, joista kirkkaimpina Suomen mestaruudet Kouvolan B-pojissa 2015 ja A-pojissa 2016.

-          Opiskelee Tampereella ammattikorkeakoulussa ajoneuvoinsinööriksi

 

Miksi KaMa?

KaMassa on mahtava porukka ihmisiä, joilla on halu kehittää omaa ja joukkueen yhteistä peliä kohti ylempiä sijoituksia. Viime vuodesta jäi hyvä fiilis, vaikka pudotuspelipaikka jäi niukasti ulottumattomiin. Odotan innolla tulevaa vuotta ja mielessä on jo sata asiaa, mitä lähdetään sorvaamaan.

 Manu Haukkala

-          Sopimus 1+1 vuotta

-          Syntynyt 1997

-          Kasvattajaseura on Vähänkyrön Viesti. Edustanut superpesiksessä Alajärven Ankkureita sekä myös juniorisarjoissa Koskenkorvan Urheilijoita.

-          Viime kaudella runkosarjassa peräti 119 kärkilyöntiä

-          Rooli sisällä etenijä/vaihtaja ja ulkona etukenttä/linja

-          Opiskelee Tampereella luokanopettajaksi

 Miksi KaMa?

Näen seurassa valtavan paljon potentiaalia, sillä joukkue on suhteellisen nuori ja se tulee varmasti kehittymään tulevina kausina ja nousemaan uudelle tasolle. Uskon, että KaMalla on aito mahdollisuus nousta tulevien vuosien aikana menestyväksi seuraksi. Joukkue saa minusta tasaisen suorittajan ja mielestäni pystyn säilyttämään hyvän suoritusvarmuuden tiukoissakin paikoissa. Minulla on paljon haluja kehittyä pelaajana ja viedä joukkuetta eteenpäin omalla panoksellani. Odotan innolla tulevaa harjoitus- ja pelikautta.  Runko on pysynyt hyvin kasassa viime vuodesta ja joukkueessa sekä seurassa tuntuu olevan tosi hyvä henki päällä. Joukkue vaikuttaa todella nälkäiseltä ja siinä on paljon nuoria pelaajia, jotka eivät varmasti ole vielä ulosmitanneet kaikkea potentiaaliaan.