Uutiset

KaMa lauantaina Manse PP:n vieraaksi

KaMan harjoitusotteluiden sarja jatkuu tulevana lauantaina Pirkkahallissa Tampereella paikallisvastustajamme Mansen vieraana. KaMa avasi talvikauden kaksi viikkoa sitten Kuortaneella Siilinjärveä vastaan. Seitsemän vuoroparin mittaisessa ottelussa savolaiset olivat parempia juoksuin 2-5.

Toista kautta KaMan riveissä pelaava Arttu Ruuska on tyytyväinen kuluneeseen harjoituskauteen:

Olemme harjoitelleet kovaa ja päässeet tutulla porukalla viemään eteenpäin viime vuonna aloitettua projektia. Varmaa myös, on että jotain uutta tullaan pelipuolellakin näkemään tulevalla kaudella. 

Talvikauden avanneessa Siilinjärvi ottelussa Ruuska näki tappiosta huolimatta positiivisia merkkejä:

Kauden ensimmäinen peli näkyi kaikkien tekemisessä niin vastustajalla kuin itsellämme. Ulkopelissä onnistuimme, mutta sisäpelissä ailahtelua oli vielä, mikä on tässä vaiheessa ymmärrettävää. Kokonaisuutena kuitenkin täytyy todeta, että peli osoitti meidän olevan hyvällä tiellä.

Arttu

Lauantaina kohdattava sarjanousija Manse PP on tulossa ryminällä Superpesikseen. Pelinjohtajaksi seura rekrytoi kaksi viime kautta Kouvolaa luotsanneen kokeneen kehäketun Matti Iivarisen. Pelaajapuolelle Manse nappasi kaksi Suomen mestaruutta Joensuussa voittaneen jokeri Juha Niemen sekä Seinäjoelta Juuso Myllyniemen ja Koskenkorvalta Tuomas Tuohisaaren. 

 
Tamperelaisten kotikenttäedusta huolimatta Ruuska on varsin luottavainen lauantain ottelun suhteen:

Manse PP on laadukas joukkue ja odotettavissa on varmasti tasaista vääntöä. Uskon kuitenkin kauden 2020 avausvoittoon.


Manse PP- KaMa Pirkkahallissa lauantaina klo 17.00.