Uutiset

Vimpeli vastassa Halli-SM alkulohkon kärkikamppailussa sunnuntaina

KaMan ottelut Halli-SM alkulohkossa jatkuvat tulevana sunnuntaina, kun Seinäjoki Areenassa vastaan asettuu Superpesiksen viime vuosien kestomenestyjä Vimpelin Veto. Kyseessä on lohkon kärkikamppailu, sillä molemmat joukkueet aloittivat viime sunnuntaina voitolla KaMan kaataessa Seinäjoen ja Vimpelin Koskenkorvan.

Kolmanteen kauteensa KaMan lukkarintontilla valmistautuva Joona Lehtinen odottaa hyvällä mielellä voitokkaan avauksen jälkeen Vimpelin kohtaamista:

Seinäjoki-ottelusta jäi hyvä fiilis ja oli mukava pelata pisteistä pitkän talviharjoittelun jälkeen. Omaan mieleeni emme olleet vielä erityisen hyviä, joten lopputulokseen pitää olla tyytyväinen. Onhan voitto aina voitto!

Parannettavaa Lehtinen näki erityisesti joukkueensa ulkopelissä:

-Sisäpelissä meillä tapahtui kyllä hyviä juttuja. Ulkona meillä on kuitenkin vielä monia asioita, joita olemme harjoitelleet ja joiden sisään ajamiseen tarvitaan kokemuksia pelitilanteista. Kun saamme enemmän yhteisiä kokemuksia, niin tilanteetkin varmasti selkenevät jatkossa vielä paremmin.

Lehtinen

Sunnuntain vastustaja Vimpeli sijoittui viime kaudella pitkän mitaliputken jälkeen Superpesiksessä neljänneksi ja on kokenut muutaman merkittävän muutoksen kokoonpanossaan. Yksi seuran menestysvuosien takuumiehistä eli Sami Haapakoski siirtyi Raaheen ja Vimpelin kaksi kertaa Suomen mestariksi lukkarina johdattanut Janne Heimonen laittoi puolestaan räpylän naulaan. Lukkarintontilla vastuun otti Perttu Ruuska ja muitakin uudistuksia vimpeliläistän kokoonpanossa, ollaan talvikauden otteluissa nähty. 

Muutoksista huolimatta Lehtinen näkee Vimpelin edelleen erittäin kovana vastustajana: 

Ulkopelissä heillä on ne isoimmat muutokset tulleet ja siihen meidän pitää pystyä sisällä iskemään. Sisäpelivoima Vimpelillä todella kova, joten kotiutustilanteilla heitä ei saa päästää juhlimaan.

Omaan talvikauteensa tähän saakka seuran oma kasvatti on myös erittäin tyytyväinen:

Olen saanut harjoitella hyvin ja terveenä. Paljon ollaan yritetty fysiikkapuolta kaikin puolin tehdä, jotta saataisiin vielä mikkihiirestä mies! Painottaa Lehtinen vielä lopuksi.

Vimpeli-KaMa sunnuntaina 16.2 klo 17.30 Seinäjoki Areenassa. Ottelu on nähtävissä jälleen myös Ruutu+ lähetyksen kautta. 


JH