Uutiset

Nuorten superpesis alkaa lauantaina 13.6. klo 14

Nuorten superpesikausi alkaa todenteolla lauantaina 13.6. klo 14. Kotijoukkue saa vieraakseen kiven kovan Veteli Pesiksen. Veteli Pesiksen joukkue koostuu pääasiassa Vimpelin Vedon junioreista ja joukkueeseen kuuluu mm. Perttu Ruuska.

KaMalla on tänä vuonna 2 joukkuetta nuorten superissa. Joukkueet palaavat A ja B sarjoissa. B sarjan joukkue on tehty yhteistyössä C poikien kanssa.

KaMan joukkue koostuu lähiseudun B ikäisistä pojista. Pelaajat tulevat Kankaanpään lisäksi Pomarkusta, Ulvilasta ja Koskenkorvalta. Viime kaudella joukkue pelasi UP-V:n nimen alla, mutta täksi vuodeksi siirryttiin KaMan lipun alle. Samalla porukkaan saatiin lisävahvistusta Koskenkorvalta ja pari paluumuuttajaa Mansesta ja Sotkamosta.

Nyt alkava sarja jouduttiin typistämään yksinkertaiseksi sarjaksi A sarjan osalta, joten jokainen peli on äärimmäisen tärkeä joukkueille mikäli joukkue mielii 4 parhaan joukkoon alkulohkosta. Kaman kanssa samassa lohkossa pelaavat myös Hyvinkää, Manse, KPL, SMJ, Pöytyä ja Jyväskylä.

Tervetuloa seuraamaan ottelua!

Keräämme 5€ vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun.