Uutiset

Joukkue on iskussa sekä fyysisesti että henkisesti!

Huomenna superpesismiehistömme matkaa siis Seinäjoelle JymyJussien vieraaksi viimeistelemään pelivirettä ensiviikolla käynnistyvään superpesikseen. Kello 15.00 Kotijoukkue Areenalla pelattavaa ottelua voi seurata myös Jussi Vallin selostamana Satakunnan Kansan tai Kankaanpään Seudun verkkopalvelun kautta (vain tilaajille).

Joukkueen pelinjohtajan Jukka Karttusen mukaan koronatauon jälkeinen aika on pyritty käyttämään harjoittelussa mahdollisimman tehokkaasti hyväksi.

Yhteinen lajiharjoittelu aloitettiin heti rajoitusten purkautumisen jälkeen ja kesäkuun alussa meillä olikin jo ensimmäinen leiriviikonloppu. Pelaamme kesäkuulla ainoastaan yhden harjoitusottelun, olemme halunneet saada yhteisten harjoitusten määrän maksimoitua. Yleisellä tasolla painopiste harjoittelussa on ollut niissä asioissa, jotka talvikauden perusteella vaativat enemmän huomiota. Tämän lisäksi on myös pyritty vahvistamaan myös joukkueen vahvuuksia entisestään. Olemme siis sekä henkisesti että fyysisesti valmis kauden aloitukseen!

Karttunen

Lauantain ottelun teemat ovat Karttusen mukaan sisäpelipainoitteisia: 

Tässä viimeistely harjoitusottelussa meiltä puuttuu yksi avauskokoonpanon pelaaja. Lauantaina saamme ennen kaikkea hyvin testattua ulkopelimme toimivuutta ja samalla näemme, miten harjoituksissa painotetut asiat toimivat sisäpelissä. Sisäpelissä erityisesti keskitytään ykköstilanteen purkamiseen ja kaaripeliin. Näiden lisäksi pyritään kotiuttamaan monipuolisilla ratkaisuilla lyöntivoimaamme hyödyntäen. 


Omatoimijakson aikana joukkue on harjoitellut erinomaisesti ja kaikki pienet vaivatkin on saatu pääosin selätettyä. Joukkue on siis iskussa niin henkisesti kuin fyysisestikin!

JH