Uutiset

Raportti: Tahko niukasti parempi superin avauksessa

KaMan miesten Superin joukkue käynnisti kauden 2020 superpesis taipaleensa Hyvinkään Tahkon vieraana. Sateisessa säässä pelattu ottelu ei muodostunut sisäpelin juhlaksi. Isäntäjoukkueen kokeneen jokerin Juha Korhosen kotiutuksilla isännät nappasivat kolme pistettä jaksoin 2-0 (1-0 ja 2-0)

KaMa loi ottelussa hyvin tilanteita ja myös ulkopeli toimi varsin mallikkaasti. Kotiutuslyöntien tehottomuus kuitenkin oli tänään suurin syy sillä, miksi pisteet jäivät Hyvinkäälle. 

Isäntien kaikki kolme juoksua syntyivät polttolinjaan suuntautuneilla lyönneillä ja kaikki nämä olivat siis kentän parhaana palkitun Korhosen käsialaa. Juoksuista kaksi toi Patrik Vartama ja yhden Jere Vikström.
KaMalta palkittiin tasaisen varmasti sekä sisällä että ulkona esiintynyt kapteeni Jouni Itävalo. Kakkospalkinto meni erityisesti 1-tlanteen purussa hyvin onnistuneelle ja myös kopparin tontilla varmasti pelanneelle Topias Liljalle. 


KaMan kotiavaus on siis lauantaina 4.7, jolloin Kankaanpää Areenalle vieraaksi tulee vuorostaan Hyvinkää klo 15.00 alkavaan otteluun. 

Liput revanssikamppailuun voit ostaa täältä: www.tiketti.fi


JH