Uutiset

Superpesisjoukkueen sopimusuutisia

Superpesisjoukkueemme rakentaminen kaudelle 2021 on edennyt taustalla hyvää vauhtia. Niinpä meillä onkin tässä kohtaa ilo kertoa teille seuraavia sopimusuutisia:

Viime kauden joukkueestamme jatkosopimukset ovat tehneet: Kari Kellokoski (2021), Miika Riikonen (2021 ja optio 2022). Joona Anttila (2022), Teemu Utunen (2021) ja Toni Pomell (2021). Lisäksi seuran haastajaryhmään kuuluva Joonas Peltomäki on tehnyt myös vuoden mittaisen jatkosopimuksen 

Kellari ja riikonne
Kari Kellokoski ja Miika Riikonen  nähdään KaMan riveissä myös kaudella 2021

Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatit Atte Piisi ja Santeri Heinimäki ovat molemmat solmineet KaMan kanssa kahden vuoden sopimukset. Kumpikin nuorukaisista kuului viime kaudella seuran poikien superpesisjoukkueen runkopelaajiin. Lisäksi Heinimäki debytoi miesten superpesiksessä runkosarjan loppupuolen otteluissa etenijäjokerin roolissa. Piisi ja Heinimäki tulevat osaksi KaMan haastajaryhmää.

Muista haastajaryhmäläisistä voimassa olevat sopimukset on seuraavilla pelaajilla: Niko Ehto (2021), Rasmus Paananen (2021), Eeli Uusitalo (2021) ja Joe Vartiamäki (2021).

Seuravan kerran on luvassa sopimusuutisia 23.10. Sen verran voidaan tässä kohtaa niistä paljastaa, että runsaasti uutta verta on joukkueeseen tulossa! Tuolloin kerromme myös uuden pelinjohtajan ja muiden kauden 2021 valmennusryhmän jäsenten nimet!