Uutiset

Hallitsevan mestarin vieraaksi superpesisavaukseen – Jouni Mäki KaMaan!

Pitkä ja piinaava odotus päättyy vihdoin huomenna sunnuntaina myös KaMan osalta, kun joukkue matkustaa superpesisavaukseen hallitsevan mestarin Sotkamon Jymyn vieraaksi. Kauden alku tarjoaa KaMalle muutenkin sopivasti haastetta, sillä Kainuun vierailun jälkeen on luvassa back to back kohtaamiset sarjan toisen mestarisuosikin ja viime kauden pronssimitalistin Vimpelin Vedon kanssa.

Huominen isäntäjoukkue Sotkamo ehti jo avaamaan kautensa kuluneella viikolla ja antoi kunnolla kyytiä Siilinjärvelle jaksoin 2-0 (14-1 ja 11-0).


Haukkala ja riikonen

Myös Miika Riikonen ja Manu Haukkala ovat valmiina Sotkamon kohtaamiseen

Jo tänään lauantaina pitkälle vierasreissulle lähteneelle KaMalle ottelu on siis superpesiskaudella 2021 ensimmäinen kun vielä viime viikolla voimassa olleiden yleisörajoitusten vuoksi sarjaohjelmaa jouduttiin jonkin verran rukkaamaan. Joukkueen kauden alla pelaamat harjoitusottelut eivät tuloksellisesti menneet nappiin, mutta nousevaa trendiä oli kuitenkin pelissä havaittavissa ja niinpä joukkue pelasikin jo varsin ehjän ja aina supervuoroon saakka venyneen kenraaliharjoituksen Seinäjoen kanssa.

Haaste tulee olemaan varmasti Kainuun vaarojen keskellä jälleen kova, mutta toisaalta viime kaudesta vahvasti valmennusta myöten uudistunut KaMa pääsee iskemään varsin paineetta ennakkoluulottomasti Kainuun kultajunan kimppuun.

Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti ja urallaan myös Seinäjokea, Kiteetä , Oulua ja Alajärveä edustanut Jouni Mäki vahvistaa KaMan koppariosastoa 1+1 mallisella sopimuksella. Talvikauden kasvattajaseuraansa edustaneen 26 -vuotiaan Mäen Kankaanpäähän toi lopulta toisaalta pieneksi jäänyt rooli Kossulla ja samanaikaisesti Kankaanpään suunnalta osoitettu kiinnostus.

- Pesäpalloilijana tiedostan itsekkin etten ole kentän nopein tai kovalyöntisin, mutta luonteeltani olen periksiantamaton ja pidän huolen ettei homma jää asenteesta kiinni niin treeneissä kuin peleissäkään. Suuri mielenkiinto lajia kohtaan on tuonut mukanaan myös rahtusen pelisilmää ja sen pyrin tuomaan joukkueen avuksi. Lisäksi suulaan luonteen kautta tuon energiaa ja ääntä Kaman kaarelle sekä pukukoppiin. Kuvailee Mäki itseään sekä pelaajana että joukkuekaverina’

Jouni Mäki

Jouni Mäki nähtiin KaMan riveissä jo kahdessa kauden alun harjoitusottelussa

Uudesta seurasta Jouni Mäellä on tullut varsin positiivinen ensivaikutelma.

- KaMasta en osaa vielä tarkemmin seurana sanoa kun vasta pintapuolisesti päässyt seuran ja joukkueen ympärillä vaikuttaviin ihmisiin tutustumaan mutta myös siltä suunnalta vastaanotto on ollut hieno ja ihmiset ovat koronan hengessä ottaneet yhteyttä myös puhelimitse seuran johdosta, esittäytyneet ja toivottaneet tervetulleeksi joten helppo on ollut siltäkin puolelta tulla.

Sotkamon Jymy-Kankaanpään Maila sunnuntaina 6.6 klo 17.00. Ottelua voit seurata myös Ruutu+ palvelun kautta 

 -JH