Uutiset

Kankaanpään Mailan talous kohenee

Seuralla on takanaan kaksi tappiollista vuotta. Kaudet 2011 ja 2012 eivät miesten superpesiksessä tuoneet riittävää kilpailullista ja taloudellista tulosta. Varsinkin kausi 2012 oli panostukseen nähden kilpailullisen tuloksen osalta syvä pohjakosketus, mikä näkyi myös taloudessa

Kolmen vuoden tasapainotusohjelman ensimmäinen vuosi alkaa olla lopuillaan ja talous on saatu nousukurssiin. Marraskuun lopun tulosennusteen mukaan seura on tekemässä noin 30 000 euron positiivisen tuloksen, joka tarkoittaa noin 80 000 euroa parempaa tulosta, kuin vuotta aiemmin. Taseeseen kertynyttä alijäämää saadaan näin pienennettyä, vaikka se vielä reilusti miinukselle jääkin.

Kauteen 2014 KaMa lähtee maltillisella ja tasapainottavalla talousarviolla. Miesten superpesistä pelataan noin 330 000 euron budjetilla ja seuran koko menobudjetti on noin 560 000 euroa sisältäen miesten superin lisäksi hallinnon, naisten ykköspesiksen, molemmat Suomen sarjat, tyttöjen ja poikien superpesikset, B-poikien SM-sarjan sekä muun junioritoiminnan. Merkittävin säästö saavutetaan henkilöstökustannuksista. Tavoitteena on saada taseen alijäämää vähennettyä siten, että seuraavana vuonna 2015 kumulatiivinen tase saadaan positiiviseksi ja talous todelliseen tasapainoon.

Kilpailullisesti merkittävimmät tavoitteet ovat miesten superpesiksessä kahdeksan joukkoon pyrkiminen ja naisten nouseminen superpesikseen. Myös juniorisarjoissa tavoitellaan SM-mitaleita.
Seuran puheenjohtajana jatkaa Antti Kivelä, joka johtaa myös seuran operatiivista toimintaa sekä markkinointia.

Antti Kivelä
Puheenjohtaja
Kankaanpään Maila ry