Uutiset

Valmennustiimi jatkaa kaksi seuraavaa kautta

Viljaranta, Karttunen ja Narmio jatkavat valmennusjärjestelmän kehittämistä

Kankaanpään Maila on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Olli Viljarannan, pelinjohtaja Jukka Karttusen ja fysiikkavalmentaja Jani Narmion kanssa. Seuraan ollaan luomassa valmennusjärjestelmä, jonka tavoitteena on nostaa KaMa mitalitaisteluihin tulevaisuudessa kehittämällä pelaajia tehokkaan ja määrätietoisen valmennuksen sekä harjoittelun kautta.


Kuluvan kauden alkuun ollaan tyytyväisiä, vaikka otteet varsinkin kotikentällä ovat olleet ailahtelevia. Asiantuntijoiden ennakkonäkemyksistä poiketen nuorentunut joukkue on pystynyt osoittamaan, että kehitystä voi tapahtua jo yhden talven aikana. Esimerkiksi joukkueen runkopelaajiksi nousseet Lankinen, Pulkkinen ja Rinnevuori ovat lunastaneet paikkansa ulkokentällä määrätietoisen valmennuksen ja henkilökohtaisen kovan harjoittelun avulla. Nuorempien pelaajien osalta on tapahtunut vieläkin huimempaa kehitystä.

Viljarannalla ja Narmiolla on selkeä näkemys harjoituskokonaisuudesta tulevan harjoituskauden osalta ja syksyn training campin kokoonpano on jo muotoutumassa. Mukaan ollaan nostamassa myös lahjakkaimmat ja motivoituneet omat C-ikäiset. Karttunen on motivoitunut kehittämään muun valmennustiimin osana joukkuetta kokonaisuutena ja osoittanut kykynsä toimia pelinjohtajana kehitettävässä kokoonpanossa. Haasteita pelkäämättömänä, hän on erinomainen valinta pelinjohtajaksi.

Superpesisjoukkueen runko tulee muodostumaan nykyisestä joukkueesta täydentäen tarpeen mukaan. Pelaajarunko on jo valmennusjohdon kanssa käsitelty ja seuraavaksi on tarkoitus neuvotella pelaajien kanssa useamman vuoden sopimukset kokonaisprojektiin liittyen.

Lisätietoja:
Olli Viljaranta 040 1833450
Jukka Karttunen 040 9695480