Uutiset

KaMa ja IPV tempaisevat – Pomot vaihtoon!


Kankaanpään Maila ja Imatran Pallo-Veikot järjestävät ennenkuulumattoman Seurapomot vaihtoon -tempauksen, kun Janit Mäntylä ja Valkeapää vaihtavat tehtäviään kahdeksi päiväksi. Tempauksen tapahtumia tullaan seuraamaan tiiviisti joukkueiden SoMe-kanavilla.

Superpesis-seurat tekevät yhteistyötä avaamalla omaa toimintaansa kilpakumppanille. Kankaanpään Mailan puheenjohtaja Jani Mäntylä ja IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää vaihtavat kahdeksi päiväksi tehtäviä. Mäntylä on Imatralla ja Valkeapää Kankaanpäässä sunnuntaista maanantaihin 20.–21.3.

Kaksi päivää kestävän vaihdon tarkoituksena on avata seurojen asiat molemmissa päissä hallituksen ja junioritiimin kesken. Lisäksi vierailujen aikana tavataan kaupunginjohtoa.

Tavoitteena on kehittää seurojen toimintaa käymällä avointa keskustelua seurojen välillä. Vierailujen yhteydessä voidaan vaihtaa kokemuksia ja kertoa omista käytännöistä ja toimintamalleista. Tarkoitus on antaa hyviä ja toimivia asioita toisen seuran käytettäväksi.

 – Kankaanpään kollegan kanssa on tehty yhteistyötä pidemmän aikaa. Nyt mennään vielä syvemmälle, ja arki avataan seurojen kesken, kertoo IPV:n Jani Valkeapää.

 – Kentällä taistellaan, mutta taustalla rakennetaan tulevaisuutta yhdessä, kommentoi puolestaan KaMan Jani Mäntylä.

Pelaajasopimuksia tai yhteistyökumppanisopimuksia ei avata, mutta kaikki muu seuratoiminnasta annetaan kilpakumppanin käyttöön.

WhatsApp Image 2022-03-16 at 21.28.31