Uutiset

Sami-Jukka Korvola KaMaan – Paanaselle pitkä jatkosopimus

 

KaMa on vuokrannut Sami-Jukka Korvolan, 24, Kempeleen Kiristä koko kauden kestävällä sopimuksella. Ensi kauden kestäviä sopimuksia on solmittu myös taustajoukkojen ja omien kasvattien kanssa. Lukkarilupaus Rasmus Paananen puolestaan jatkaa KaMassa tulevat kolme kautta.

Korvola murtautui Seinäjoen JymyJussien Superpesis-miehistöön kaudella 2016, jonka jälkeen hän edusti seinäjokisia aina kauteen 2020 saakka lukuunottamatta lyhyttä lainapestiä Ulvilan Pesä-Veikoissa kaudella 2018. Viime kaudella hän edusti KeKiä 20 runkosarjaottelussa ja kolmessa pudotuspeliottelussa keräten viisi lyötyä, kymmenen tuotua ja 71 kärkilyöntiä.

 – Hyvillä fiiliksillä lähdetään kohti Kankaanpäätä ja mukaan on mukava hypätä, kun joukkueessa on paljon tuttuja. Tavoitteena on pelata ehjä kausi vaikean talvikauden jälkeen ja auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, kertoo Korvola.

Ulkona Korvola on monipuolinen ja vaihtoehtoja valmennukselle tuova peluri, kun kokemusta löytyy pelipaikoilta lautasen ääreltä linjaan. Viime kaudet ovat kuluneet pääosin 3-polttajan roolissa. Sisällä "Korppu" on totuttu näkemään etenijänä. Parhaalla kaudellaan 2020 JymyJusseissa hän toi 29 juoksua ja meni kentälle komeat 81 kertaa.

 – Olimme Sami-Jukan perässä jo syksyllä 2020, kun hän päätti siirtyä Seinäjoelta KeKiin. Nyt kun hieman yllättäenkin saimme mahdollisuuden saada hänet riveihimme koko kaudeksi, ei tarvinnut kyllä kahdesti miettiä. Haluankin koko seuran puolesta toivottaa Sami-Jukan erittäin lämpimästi tervetulleeksi KaMaan, iloitsee KaMan puheenjohtaja Jani Mäntylä.

KaMa-miehistö valmiina kauteen 2022

KaMan ensi kauden miehistö onkin muotoutumassa talvikauden jäljiltä lopulliseen muotoonsa. Pelinjohtaja Mika Kulmala sai apurikseen Ikaalisista saapuvan Atte Hakalan, joka toimii Superpesiksen 2.pelinjohtajan toimen ohessa seuran juniorivalmennuspäällikkönä. Pitkään taustoissa mukana ollut Mika Peltonen jättäytyi puolestaan Superpesiksen tiimistä sivuun. Kankaanpääläiselle pesisyleisölle erittäin tuttu Hannu Pitkänen on puolestaan aloittanut Superpesis-joukkueen juoksuvalmentajana.

Superpesis-joukkue koki viime kauden jälkeen suuria muutoksia, kun Manu Haukkala, Jouni Itävalo, Kari Kellokoski, Ville Posti, Henri Pulkkinen ja Lauri Vierimaa ilmoittivat joko lopettavansa uransa tai pitävänsä välivuoden. Toni Pomell ja Niko Ehto siirtyivät puolestaan Ykköspesikseen, Pomell Loimaalle ja Ehto Ikaalisiin. KaMan pelaajista paikkaa Ikaalisten Ykköspesis-joukkueesta tavoittelevat myös Santeri Heinimäki, Atte Piisi, Eeli Uusitalo ja Joe Vartiamäki.

Viime kaudella Jokioisilla Suomensarjaa pelannut KaMa-kasvatti Joonas Peltomäki puolestaan palasi KaMaan ja tavoittelee hienon talvikauden jälkeen paikkaa Superpesis-joukkueen etukentältä. Lukkarilupaus Rasmus Paananen nähdään myös jatkossa KaMa-paidassa, vaikka alkava kausi kuluneekin ainakin suurimmilta osin farmiseura Ikaalisten Tarmon riveissä. Paananen solmi KaMan kanssa aina kauteen 2024 saakka kestävän jatkosopimuksen.

Tästä pääset KaMan kauden 2022 otteluohjelmaan

Tästä löydät KaMan Superpesis-miehistön päivitetyn sopimustilanteen