Uutiset

Naiset matkaavat Pattijoelle ja Reisjärvelle tuplaviikonlopun merkeissä!

Pattijoen Urheilijat        15 ottelua / 22 pistettä

Reisjärven Pilke           15 ottelua / 17 pistettä

Kankaanpään Maila      15 ottelua / 37 pistettä

Kauden tilanne:

Runkosarjan loppu häämöttää. Viimeisiä otteluja pelatessa kaksi joukkuetta taistelevat suorasta noususta Superpesikseen: Seinäjoen Maila-Jussit ja Kankaanpään Maila. SMJ on tähän mennessä pelannut 17 ottelua ja johtaa sarjaa 41:llä pisteellä. KaMa on heti perässä 37 pisteellä, mutta kaksi peliä vähemmän pelanneena. 

Pattijoki ja Reisjärvi ovat molemmat pelanneet tasaisen hyvän kauden, ja molemmat joukkueet sijoittuvatkin tällä hetkellä sarjan keskikastiin. 

Aiemmassa kohtaamisessa Kankaanpää voitti Reisjärven puhtaasti 2-0. Pattijoki sen sijaan pelasi Mailaa vastaan hyvin, ja tiukka ottelu päättyi supervuoron jälkeen kotijoukkue Kankaanpäälle 2-1 (0-3, 2-0, 1-0).

Joukkueet:

Lauantain kotijoukkue Pattijoki:

Pattijoen urheilijat ovat pelanneet mallikkaasti koko kesän, varsinkin kun kyse on sarjanousijajoukkueesta. 15 ottelua, seitsemän voittoa ja kahdeksan tappiota, kolmesta tappio-ottelusta joukkue on onnistunut nappaamaan pisteen. 

Joukkueen ehdottomia onnistujia ovat lyöntipuolella Eeva-Riikka Kolehmainen 2+19, Iiris Puskala 2+16 ja Sanna Karsikas 0+18 tehoilla. Etenijätilaston tämän hetken kutonen, Maria Kankaanpää, on tuonut 25 juoksua ja Henna Tähtilä on kipittänyt kotipesään 20 tuodun juoksun arvoisesti. 

Joukkueen kokoonpano on pysynyt samana, ja suuria muutoksia tuskin tulee tänäkään viikonloppuna:

1. Maria Kankaanpää 3V
2. Sanna Karsikas 2V
3. Pauliina Pirhonen 1V
4. Eeva-Riikka Kolehmainen 3K
5. Iiris Puskala L
6. Henna Korkala 2K
7. Henna Tähtilä 2P
8. Heidi Haapaniemi 3P
9. Noora Lamberg S
10. Viivi Sarkkinen
11. Eveliina Hildén
12. Rosalia Leinonen

Sunnuntain kotijoukkue Reisjärvi:

Reisjärven Pilke on voittanut kuusi ottelua ja hävinnyt yhdeksän. Se on iskenyt vastustajiensa kenttään 106 juoksua ja päästänyt omastaan 149. Joukkueen pelinjohtajana toimii Taneli Muhonen. Reisjärven kenttä on aiempina vuosina ollut Kankaanpäälle vaikea paikka pelata. Nyt jos koskaan ne ajat on unohdettava, ja käännettävä kentän mahdolliset paikat omaksi hyödyksi. 

Viimeisimmässä ottelussa Köyliötä vastaan PattUn kokoonpano oli seuraava:

1. Krista Fomin 2K
2. Mervi Oravakangas 1V
3. Hanna Paloranta 2P
4. Iina Lehtinen 2V
5. Hanna Muhonen 3V
6. Johanna Pieniniemi L
7. Minna Muhonen 3P
8. Sanna Sorvisto 3K
9. Kaisa Rautio S
10. Riina Kiiskilä
11. Anniina Nyman
12. Marjaana Suorsa  

Viikonlopun vierasjoukkue Kankaanpää:

Kankaanpään osalta runkosarjaa on jäljellä enää kolme ottelua. Kolme vierasottelua, joista taistelemalla puhtaat kolmen pisteen voitot joukkue nousee varmuudella suoraan ylimmälle sarjatasolle. Nyt on kaikki pelissä, jos useamman vuoden päätavoite todella halutaan ansaita. 

Joukkueen kokoonpano on vakiintunut, eikä tässäkään tiimissä isoja muutoksia tulla näkemään. Oma peli on kaiken avain, ja omiin parhaisiin lyönteihin, sekä tiiviiseen ulkopeliin on luotettava. Jokaisen pelaajan on oltava parhaalla tasollaan viikonloppuna. 

Joukkueen kärkenä, numerolla 1 pelaa Anniina Kiviharju. Kakkoskopparia saattelee eteenpäin kopparipari Niina Jokinen, jonka kärkilyöntiprosentti on huikea  75,63. Kiviharjun siskoksista vanhin, ykkösvahti Anu, pelaa numerolla kolme ja ykköskärjen täydentävät 31 juoksua paukuttanut Elisa Salonen ja joukkueen lukkari, kauden Timanttiset Kello ja Kulta Kangasniemen Timanttipelaajaksikin valittu Taiju Haanpää. 

Kakkoskärjen aloittaa hienoa ulkopeliä koko kauden pelannut kakkospolttaja Laura Jokinen. Numerolla seitsemän pelaa joukkueen kapteeni, Ella Kaasinen, ja yhdeksikön täydentävät sieppari Maija Mäkeläinen ja kakkosvahti Jenni Kemppainen. Jokeriosastolla hääräävät 23 juoksua lyönyt Sanna Koivuniemi, 17 juoksua tuonut Essi Ahonen ja Pohjanmaan oma tyttö Anni Isoniemi. Mukaan lähtee myös Jenna Viitanen. 

KaMattaret lähtevät tuplaviikonloppureissuun hyvillä mielin, sillä kauan odotettu hotelliyö ja tärkeät ottelut ovat edessä!