Uutiset

Petri Kulmala palaa Satakuntaan, myös Roni Vartama KaMaan

Kankaanpään Mailan miesten Superpesisjoukkueen sopimusneuvottelut ovat sujuneet perussuunnitelman mukaan. Tällä hetkellä seuralla on miesten superpesissopimukset 16 pelaajan kanssa.

Lyöntivoimaa tuo tullessaan Hyvinkään Tahkosta Satakuntaan paluun tekevä Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti Petri Kulmala (sopimus 1+1). Kuva alla.

Petri Kulmala

Ulvilasta KaMaan siirtyvät Valtteri Kleemola (1+1) ja Mikael Sillanpää (1+1) Koskenkorvan Urheilijoista seuraan siirtyy viime kaudella vähälle peliajalle jäänyt Roni Vartama (1+1) ja Ylihärmästä nuori lupaus, Vaasan Mailan kasvatti, Roope Reinikka (1+1).

KaMassa jatkavat voimassa olevalla sopimuksella Topias Lilja, Elias Lilja, Ville-Veikko Olli, Luukas Poutanen, Eemeli Vanhatalo, Arttu Vilander ja Ville Väliaho. Sopimuksensa ovat uusineet kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Henri Pulkkinen, 1+1-vuotisen sopimuksen tehnyt Jussi Kivelä sekä vuoden sopimuksella Jukka Lankinen ja Mika Ihanamäki.

Seura neuvottelee edelleen viiden pelaajan kanssa. Joukossa on kokeneita pelimiehiä, mutta myös nuoria haastajia. Tavoitteena on saada sopimukset vielä 1–3 pelaajan kanssa.

KaMan pelaajaneuvotteluita johtava puheenjohtaja Antti Kivelä kertoo joukkueen rakentamisen periaatteena olleen riittävän kokemuksen turvaaminen sekä nuorten lahjakkaiden pelaajien hankkiminen ja heidän valmentaminen kohti huippua. Rakennamme edelleen tulevaisuutta 2-3 vuoden tähtäimellä. Tähän ovat sitoutuneet myös valmennustiimi päävalmentaja Olli Viljarannan ja pelinjohtaja Jukka Karttusen johdolla.