Uutiset

Nuori Atte Brandt Kiristä Kankaanpään Mailaan

Vasta 17-vuotias Jyväskylän Kirin kasvatti Atte Brandt siirtyy Kankaanpään Mailaan 2 vuoden sopimuksella. Raamikas ja lahjakas Brandt esiintyi viime kesänä Kirin joukkueessa kolmessa superpesisottelussa ja löi niissä kaksi juoksua. Hän on fyysisesti vahva ja profiloitunut sisäpelissä erityisesti kotiuttajaksi. 

Atte Brandt (kopio) Atte Brandt

Brandt tulee KaMan miesten superpesisrinkiin haastajan rooliin ja pelaamaan ainakin poikien superpesiksessä sekä B-poikien SM-sarjassa. Miksi KaMaan Atte? ”Uskon että Kankaanpään Mailassa on mahdollisuus ottaa isoja harppauksia eteenpäin urallani ja kehittyä pelaajana. Seurassa tehdään hienosti töitä etenkin junioripelaajien eteen ja halu kehittyä toi minut Kankaanpäähän. Henkilökohtaisina tavoitteina minulla on nousta ensin superpesistason pelaajaksi ja sen myötä huippukotiuttajaksi superpesikseen. Uskon että KaMassa on hyvä mahdollisuus kehittyä kohti näitä tavoitteita.” 

KaMalla on nyt 19 sopimusta ja miesten superpesisjoukkue on koossa. Seuran yhtenä päätavoitteena on kasvattaa ja kehittää nuorista lupauksista tulevina vuosina mitat täyttäviä superpesispelaajia ja tähän saumaan myös Atte Brandtin liittyminen joukkueeseen sopii erinomaisesti. Seuraavaksi on ajankohtaista aloittaa neuvottelut lähiseurojen kanssa mahdollisesta farmiyhteistyöstä sekä miettiä ja kartoittaa mahdollisia kaksoisseuraedustuksia riittävän vaativien pelipaikkojen takaamiseksi pelaajille. Seurassa mietitään myös mahdollisen ykköspesisnousutavoitteen asettamista miesten Suomen sarjan joukkueelle.