Uutiset

Johanna Käkönen tuo superpesiskokemusta KaMan naisiin – joukkue valmis

Viime vuonna naisten ykköspesiksessä Köyliön Lalleja edustanut 22-vuotias Johanna Käkönen siirtyy 1+1 sopimuksella Kankaanpään Mailan naisten superpesisjoukkueeseen. Nuoresta iästään huolimatta Laitilan Jyskeen kasvatilla on jo kolmen kauden superpesiskokemus Turku-Pesiksessä ja Raumalla, joissa superpesisotteluja on kertynyt 67. Käkösen rooli sisäpelissä on etenijä / vaihtaja ja ulkopelissä hän on pelannut niin etukentällä, takakentällä kuin polttolinjassa. KaMassa hänelle suunnitellaan paikkaa polttolinjaan ja hän tuo joukkueeseen lisää tarvittavaa etenemisvoimaa. Käkönen on tyytyväinen päätökseensä: ”Kankaanpää tuntui oikealta vaihtoehdolta, koska asun ja opiskelen Raumalla, niin matka ei ole ylivoimaisen pitkä ja pystyn treenaamaan Raumalla useamman muun pelaajan kanssa. Nousun myötä Kankaanpäässä on myös mielestäni hyvä tekemisen meininki ja pesisbuumi päällä. Uskon, että asioita lähdetään tekemään täysillä. Nousijajoukkueella on mahdollisuus lähteä pelaamaan kaikkia vastustajia vastaan ennakkoluulottomasti ja pelottomasti. Porukalla on pelkästään voitettavaa ja mahdollisuudet mihin vaan. Kankaanpäällä on monipuolinen joukkue joka voi yllättää kesällä monet. Tavoitteet voidaan yhdessä asettaa ja lähdetään niitä sitten kesällä ylittämään! Omat henkilökohtaiset tavoitteeni on pelata ehjä ja hyvä kausi, kehittyä pelaajana niin ulko- kuin sisäpelissäkin ja ennen kaikkea nauttia pelaamisesta.”

Johanna KäkönenJohanna Käkönen

Myös viime kaudella seuraa edustanut Essi Ahonen nähdään edelleen KaMa-paidassa. Ahonen solmi seuran kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Hän omaa nopeat jalat ja oli nousuun päättyneellä ykköspesiskaudella joukkueen neljänneksi tehokkain etenijä tuoden 22 juoksua.

Essi AhonenEssi Ahonen

KaMan omat lahjakkaat kasvatit Alina Kiviharju ja Emilia Narmio ovat myös tehneet 2 vuoden sopimukset seuran kanssa ja lähtevät haastamaan kokeneempia pelaajia.

KaMan naisten superpesisjoukkue on nyt sopimuspelaajien osalta valmis - koossa on 16 sopimusta. Joukkue aloittaa harjoituskautensa ensi viikon lauantaina 1.11. Karhuhallilla. Seuraavaksi käynnistyvät farmiseuraneuvottelut, joista neuvonpito on jo sovittu ykköspesikseen nousun tehneen Jalasjärven kanssa.