Uutiset

Uudet kasvot KaMassa osa 7: Mikael Sillanpää

Tällä kertaa esittelyvuorossa on Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti Mikael Sillanpää, joka on edustanut KaMaa aiemmion myös vanhemmissa ikäluokissa. 20-vuotiaan Sillanpään toi Kankaanpäähän erityisesti halu kehittyä ja mahdollisuus päästä pelaamaan Superpesistä.

1.Miten aikanaan päädyit pesäpallon pariin ?

Isoveljeni pelasi pesäpalloa, joten ehkä sillä on ollut vähän vaikutusta, että olen itsekin alkanut pelaamaan.

2.Mitä elämääsi kuuluu pesäpalloilun ohella?

Tällä hetkellä olen Niinisalossa asevelvollisuutta suorittamassa, joten aika kuluu oikeastaan hyvin paljon armeijan ja pesäpallon parissa

3. Mitkä syyt saivat sinut tulemaan Kankaanpään Mailaan?

Ulvilassa tuntui että kehitys oli jäänyt paikoilleen, eikä vastuuta oikeastaan saanut yhtään. Ajattelin siis lähteä uusiin maisemiin ja koittamaan, miten pärjään Superpesiksessä. Kankaanpään Maila oli muutenkin jo entuudestaan tuttu, koska olen pelannut täällä A ja B-pojissa kaksi vuotta.

4. Millainen ensivaikutelma sinulla on uudesta joukkueestasi ja valmennuksesta?

Joukkueesta on todella hyvä vaikutelma, meiltä löytyy kokeneita pelaajia ja tietenkin nuorta intoa päästä näyttämään kykynsä Superpesiksessä. Valmennuksesta on jäänyt hyvä maku suuhun ja tietenkin osa valmentajista oli jo ennestään tuttuja.

5. Miten luonnehtisit itseäsi pelaajana?

Vikkeläkinttuinen nuorimies.

6. Millaisia asioita odotat harjoituskaudelta?

Viljarannan tuntien ei tarvitse sanoa että ei treenattaisi kovaa. Harjoituskaudelta odotan ehkä ulkopelitreenejä eniten, koska muutama viime talvi on mennyt sairastelun ja loukkaantumisten merkeissä.

7. Halli SM alkuturnauksessa KaMan kanssa ovat Hyvinkää, Vimpeli ja Koskenkorva. Minkälaisia ajatuksia näiden joukkueiden kohtaaminen herättää?

Eipä oikeastaan minkäänlaisia. Olen nähnyt paljon näiden joukkueiden pelejä, mutta en ole itse ikinä päässyt pelaamaan heitä vastaan, joten odotan aika innolla tätä turnausta. Se nähdään sitten pelitilanteessa kuinka paljon jalat tutisevat.

8. Sinulla käynnistyy nyt ensimmäinen kausi miesten Superissa. Onko jokin joukkue, minkä kohtaamista odotat erityisellä innolla?

Sotkamon Jymyä. On hieno päästä ryöstämään pisteitä hallitsevalta mestarilta :D


9 Jos saisit muuttaa yhden asian pesäpallossa. Mikä se olisi?

Tuomareille videotarkistus, jotta hekin olisivat ”välillä” oikeassa.

Jarkko Huhtala