Uutiset

SUPERLAUANTAI 6.6.2015 PORISSA

NSUP: Pesäkarhut - KaMa klo 14.00 ja MSUP: KaMa - Sotkamo klo 17.00

Neljä joukkuetta kamppailee Superlauantaina Porissa 6. kesäkuuta

Muutaman vuoden takainen, mies- ja naispesäpallo-ottelut samalle kentälle tuova Superlauantai palaa Poriin kaudella 2015. Kesäkuun kuudennen päivän ottelutapahtumassa toisistaan mittaa ottavat neljä huippupesäpallojoukkuetta.

Superlauantain ensimmäinen ottelu tarjoaa kauden ensimmäisen paikalliskamppailun Porin pesäpallostadionilla, kun Pesäkarhut ja sarjanousija Kamattaret ottavat toisistaan mittaa. Juuri Pesäkarhut ja Kankaanpään Maila ovat ottelutapahtuman toteutumisen takana.

- Pesäkarhuilla on 30-vuotisjuhlavuosi tänä vuonna ja on hienoa päästä tarjoamaan tällainen pesäpallon superpäivä porilaiselle pesisyleisölle ja Pesäkarhujen yhteistyökumppaneille. Yhdessä Kankaanpään Mailan kanssa toteutettava päivä on hyvä osoitus Satakuntalaisten pesäpalloseurojen kyvystä tehdä hyvää yhteistyötä, kiittelee Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine.

Kankaanpään Mailan puheenjohtaja Antti Kivelä odottaa erityisesti miespesäpalloilun huippujoukkueen saapumista Satakuntaan. Sotkamon Jymyn saapuminen idästä länteen tulee varmasti kiinnostamaan pesäpallokansaa ja innostamaan junioreita.

- Pori on urheilukaupunki, jossa erityisesti joukkueurheilua arvostetaan. Toivomme ja odotamme, että naisten paikallispelin lisäksi moninkertainen Suomen mestari ja kautta aikojen kotimaan parhaiten menestynyt palloilujoukkue Sotkamo kiinnostaa ja saamme runsaasti urheilun ystäviä liikkeelle tapahtumaan. Urheilutapahtuman tunnesisällön luo vahvasti yleisö. Uskon tapahtuman saavan myös valtakunnallista näkyvyyttä ja olevan hyvä näyteikkuna Satakunnalle, Porille, urheilulle ja pesäpallolle sekä seurojen väliselle yhteistyölle.

Sotkamon Jymyn urheilutoimenjohtaja Mikko Kuosmanen uskoo Superlauantain mahdollistavan uusia kokemuksia kaikille, niin pelaajille kuin katsojillekin.

- On hienoa päästä pelaamaan naispesäpalloilun kehtoon. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten miespesäpalloilu otetaan vastaan. Odotankin tapahtumaan paljon yleisöä ja uskon, että se tullaan toteuttamaan ammattimaisesti mukaansa tempaavan ottelutapahtuman mahdollistamiseksi.

Myös Pesäkarhujen päässä uskotaan Superlauantaista tulevan ikimuistoinen päivä. Seura on ottanut haasteen vastaan ja lähtee toteuttamaan päivää innolla ja odotuksella.

- Sotkamon Jymyn esiintymisestä Porin pesäpallostadionilla tulee varmasti ikimuistoinen hetki meille kaikille porilaisille pesäpallon ystäville. Päivän järjestelyt haastaa koko seuraorganisaation ja tarkoituksena on rakentaa perjantai-illasta lauantai-iltaan kestävä pesäpallon juhla, ennakoi Saine lopuksi.

Superlauantai Porissa 6. kesäkuuta, tervetuloa!