Uutiset

LOISTAVAA - KUMPPANIT JATKAVAT - UUSIN SOPIMUS KNAUFIN KANSSA

KaMan yhteistyökumppanit ovat osoittaneet vahvaa uskollisuutta seuraa kohtaan ja uskovat naisten superpesiksen tuovan seuralle merkittävästi lisänäkyvyyttä. Kankaanpään Maila nähdään entistä suurempana seutukunnan näyteikkunana urheilumedian ja seuratyön kautta.

Kankaanpään Mailan sponsoriyhteistyöneuvottelut käynnistyivät viime syksynä ja jatkuvat pitkälle kevääseen. Ilahduttavaa on se, että kaikki entiset yhteistyökumppanit ovat jo tehneet sopimuksen tai  ilmoittaneet neuvotteluhalukkuudesta alkuvuoden aikana. Uusiakin on työn alla ja pari uutta kumppania onkin jo sopimuksen allekirjoittanut. Esimerkiksi kaikki etusivulla näkyvät yhteistyökumppanit jatkavat markkinointiyhteistyötä vähintäänkin entiseen malliin ja moni on naisten nousun myötä lisännyt panostustaan.

Tuorein pääyhteistyökumppanisopimus tehtiin rakennusmateriaalivalmistaja Knauf Oy:n kanssa. Knauf-logo näkyy sekä naisten että edelleen miesten superpesiskypärissä ja urheiluasusteissa. Sopimusvuosi on yhdeksäs yhtäjaksoinen ja ensi vuonna tehdäänkin sitten 10-vuotisjuhlasopimus hieman näkyvämmällä uutisoinnilla. Knaufin toimitusjohtaja Kai Nurmi toteaa sponsorieurojen määrittämisessä harkinnan olevan entistä tarkempaa ja kohteet mietitään yrityksen kokonaisimagoa ajatellen. Kankaanpään Mailassa haluamme edelleen olla mukana, koska se on brändi, joka näkyy Kankaanpäästä  ja seura on tehnyt määrätietoisesti työtä pysyäkseen pesäpallon huippusarjassa, jopa nostaen naisetkin historiallisesti superpesikseen. Seurassa on myös onnistuttu niveltämään tärkeä juniorityö kokonaisuuteen ja tuottamaan omista junioreista huippupesäpalloilijoita. Edustusjoukkueiden sponsorointi antaa potkua osaltaan niin tärkeälle lasten ja nuorten liikuttamiselle ja koemme yhteistyöllä tukevamme myös sitä tärkeää työtä sekä pelaajapolkujen rakentamista aina huipulle saakka.

Helmikuun aikana saataneen lisää merkittäviä sopimusuutisia, kunhan neuvottelut etenevät.