Uutiset

Miesten superpesiksen Halli-SM alkaa sunnuntaina: KaMa-Tahko klo 13.00

KaMa aloittaa Halli-SM alkusarjan sunnuntaina 8.2. klo 13.00 Seinäjoella Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Halli-SM alkusarja pelataan uudella järjestelmällä yksittäisinä otteluina eri päivinä. KaMa ja muut samaan alkulohkoon kuuluvat Vimpeli, Koskenkorva ja Hyvinkää toteuttavat kokonaisuuden siten, että kolmena päivänä (8.2, 21.2 ja 22.2.) pelataan kaksi ottelua Seinäjoki Areenassa - siis kukin joukkue yhden. Tällä tavalla pyritään seurojen yhteisvastuulla olevat kustannukset pitämään kohtuullisina ja yleisö, jota toivotaan runsaslukuisesti paikalle, saa 10 euron päivälipulla nähtäväkseen kaksi täysimittaista superpesisottelua.

KaMan ensimmäinen vastustaja Hyvinkää on melko arvoituksellisessa tilassa. Joukkue on pelannut vasta yhden harjoitusottelun, jonka se hävisi puhtaasti Kouvolalle. KaMa on pelannut sen sijaan jo kolme ottelua, joista voitot Jyväskylää ja Seinäjokea vastaan sekä tappio Koskenkorvalle. 

Kumpikin seura yrittää varmasti tosissaan lopputurnaukseen ja peluuttaa parasta mahdollista jalkeille saatavaa kokoonpanoa, joten ottelusta on tulossa tosi kiinnostava. Kiinnostusta lisää myös se, että Hyvinkään jokeriosasto on kotiuttajien osalta kaventunut, kun mm. Petri Kulmala siirtyi KaMaan. Onnistuuko Pete puhkomaan Tahkon kenttää ja missä kunnossa on vastaavasti Korhosen Juhan lyönti? Lukkareina taisteluparina ovat nuori Olli ja kokenut Puhtimäki - mikä on heidän päivän kunto ja pysyykö "Putten" syöttö lautasella?

Lopputurnaukseen Kuopioon (7.-8.3.) pääsee neljä parasta. Varma paikka on vain lohkovoittajilla, joiden lisäksi paras lohkokakkonen pääsee taistelemaan mitaleista. Voitto sunnuntaina merkitsisi selkeästi parempia lähtökohtia seuraaviin otteluihin.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KaMa VOITTOON - TAAS SITÄ KANNUSTUSTA TARVITAAN!

Katso Halli-SM lohkojaot, säännöt sekä muuta infoa superpesiksen sivuilta:

http://www.pesis.fi/superpesis/halli-sm/