Uutiset

Anu Kiviharju: Luvassa on taisteleva, ennakkoluuloton ja rohkea KaMa!

Keskiviikkona saimme kuulla pelinjohdon näkemyksiä naisten joukkueen tilanteesta Halli-SM turnauksen lähestyessä. Nyt on luvassa vielä mietteitä myös pelaajiston puolelta, sillä seuran oma kasvatti Anu Kiviharju kertoo miltä harjoituskausi on tähän mennessä tuntunut ja millaisella meiningillä lauantain otteluihin tähdätään.

Anu

Ensimmäisen kerran kaudella 2008 KaMan naisissa edustustasolla pelanneen Anun arki täyttyy tällä hetkellä pesäpallon ohella fysioterapeutin toisen vuoden opinnoista Seinäjoen ammattikorkeakoulussa:

-Viikonloppuisin matkustellaan aika pitkälti Kankaanpää-Seinäjoki väliä harjoitusten takia, joten vapaa-aikaa ei tarvitse pahemmin suunnitella.

KaMan hallikauden harjoitusottelut käynnistyivät heti kolmella kovalla kohtaamisella Jyväskylää, Poria ja Raumaa vastaan. Viimeisen päälle kovana asennepelaajana tunnetun Anun mielestä oli hienoa saada tuntumaa heti alkuun nimivahvoihin vastustajiin:

- Mahtavaahan noita oli pelata. Näimme missä sarjan todennäköinen kärki menee ja saimme pelata ilman paineita kovia joukkueita vastaan. Näihin peleihin lähdettiin hyvin positiivisella asenteella.

Ensikaudelle Anulle on kaavailtu joukkueessa sisällä vaihtajan ja ulkona linja/etukenttäpelaajan roolia.  Nousu Superpesistasolle ei ole kuitenkaan muuttanut Anun mukaan harjoittelua, niin paljoa kuin voisi luulla:

- Viime vuoden kova nousutavoite vaati sen, että jo silloin harjoitteleminen oli hyvällä tasolla. Ehkä vaatimustaso on kuitenkin treeneissä noussut vieläkin korkeammalle.  Näppienkin pitää olla sellaisia kun Superissa vaaditaan!

Omat tavoitteet tulevan kauden suhteen ovat Anulla varsin selkeät:

- Tavoitteena on saada lisää juoksunopeutta ja ennen kaikkea pelata tasainen hyvä kausi. 

Lauantain Halli-SM alkuturnaukseen Lapuan ja Rauman kanssa lähdetään tietenkin innostuneesti ja hyvällä itseluottamuksella

- Harjoituspelit ovat jo osoittaneet, että kyllä me pystymme kampoihin laittamaan ja voittamaankin kovia Superin joukkueita. Hienoa päästä ensimmäistä kertaa "virallisesti" näihin karkeloihin mukaan, toteaa Anu. 

Viime kaudellahan KaMa oli jo ykkössarjajoukkueena mukana ensimmäistä kertaa Halli-SM turnauksessa, jolloin samassa alkulohkossa olivat Pori ja Rauma. Ihan uudesta jutusta ei siis joukkueelle ole kysymys. 

Toukokuun yhdeksäs päivä tulee olemaan historiallinen päivä kankaanpääläisessä naispesäpalloilussa, sillä silloin pelataan se kauan odotettu ensimmäinen naisten Superpesisottelu Kankaanpäässä Rauman saapuessa vieraaksi. Millaisen joukkueen tuolloin ja muutenkin tulevalla kaudella sitten  Pohjois-Satakunnan  pesisväki  KaMan naisissa tulee Anun mielestä näkemään:

- Taisteleva, energinen ja ennakkoluuloton! 

Tätä meininkiä on varmasti luvassa huomenna lauantaina Raumallakin.

Jarkko Huhtala