Uutiset

Promeco Group Oy:n ja KaMan yhteistyö jatkuu

Promeco Group Oy ja Kankaanpään Maila ovat solmineet laajapohjaisen kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja Promeco ja vahvasti Suomen pesäpallokesässä näkyvä Kankaanpään Maila jatkavat yhteistyötään. Nyt solmittu yhteistyösopimus on kaksivuotinen ja kattaa naisten ja miesten superpesiksen. Lisäksi yhtiöryhmä on KMT-logollaan näkyvissä myös junioreiden peliasuissa ja kohdentaa panostaan näin myös junioritoimintaan.

Kaikki Promecon toiminnot perustuvat laajaan kokemukseen ja tietotaitoon. Promeco muodostaa vahvan kokonaisuuden, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia ja joustavia palveluita. Yhtiön liikevaihto on n. 56 miljoonaa euroa ja palveluksessa on yli 400 ammattilaista. Promeco keskittyy nopeaan kasvuun sekä kansainvälistymiseen, jotta voisi palvella asiakkaitansa paikallisesti juuri siellä, missä he itsekin toimivat. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Asiakkaat voivat yksilöllisten tarpeidensa mukaan hyödyntää joko koko ketjun, tai minkä tahansa haluamansa osan siitä.

"Yrityksemme toiminta juontaa yli 40 vuoden päähän suomalaiseen yritysmaailmaan. Olemme juuristamme ylpeitä ja tiedostamme sen merkityksen henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme." toteaa yhtiön toimitusjohtaja Aki Tuononen.

"Kehittämällä toimintaamme asiakkaiden vaatimukset ymmärtäen, kasvamme merkittäväksi eurooppalaiseksi yritykseksi, jonka pääkonttori on myös jatkossa Kankaanpäässä. Promeco Group haluaa olla tukemassa ja varmistamassa seutukuntamme ylpeyden aiheiden Kankaanpään Mailan, Ristomatti Hakolan, Arttu Kankaan ja Ville Myllymäen kehitystä ja valmistautumista tulevia koitoksia varten." jatkaa Tuononen yhtion valitsemasta urheilumarkkinointistrategiasta.

Tavoitteet ovat yhteisiä, kaikki haluavat omilla sektoreillaan, toimialoillaan ja omassa toimintaympäristössään "Top of mind"-kategoriaan.

Yhteistyön merkityksen ja tavoitteen Tuononen tiivistää mottoon: "Yhdessä pidemmälle!"