Uutiset

KaMan superpesisjoukkueet kohti Italiaa

KaMan superpesisjoukkueilla harjoitusleiri Italiassa 7. - 12.4.2015

KaMan naisten ja miesten superpesisjoukkueet lähtivät viime yönä liikkeelle kohti Etelä-Italian kuuden päivän harjoitusleiriä. Leiri toteutetaan Välimeren rannalla pienessä Marina di Camerotan kaupungissa, jossa käytettävissä on paikallinen hiekkatekonurmikenttä keskiviikosta lauantaihin. Leirille osallistuvat molempien joukkueiden sopimuspelaajat sekä valmennus- ja huoltojohto. Lähtijöitä oli kaikkiaan 43 henkilöä.

Kale kuskaa (kopio)   Matka voi alkaa (kopio)

Matkaan lähdettiin Palloiluhallilta klo 01 yöllä kohti Helsinki-Vantaata Pohjois-Satakunnan Liikenteen bussilla, jota kuljetti KaMan miesten superin vakiokuski Kale Lehtinen

Joukkueet ovat perillä kohteessa tiistaina 7.4. iltapäivällä ja majoittumisen jälkeen hommat aloitetaan fysiikkaharjoituksella, jossa verrytellään yli puolen vuorokauden bussi- ja lentomatkojen jäykkyys jäsenistä. Tiistai-illan joukkuepalavereissa käydään läpi harjoituspäivien ohjelmat ja harjoitussuunnitelmat. Keskiviikkona alkavat lajiharjoitukset, joita molemmilla joukkueilla on seitsemän kappaletta. Painopisteenä on ulkopelin tilanteenmukainen harjoittelu, mutta myös sisäpelin osalta treeniä tulee pelin mukaisen harjoittelun kautta. Harjoitteluaikaa kertyy päivittäin 5 - 6 tuntia lisättynä henkilökohtaisilla palauttavilla harjoituksilla sekä lihashuollolla.

Valmiina lähtöön

Kaikki kyydissä ja matka voi alkaa

Sää Etelä-Italiassa on Suomen touko-kesäkuun kaltaista. Päivälämpötilat liikkuvat ennusteiden mukaan 13 - 18 Celsius-asteen tienoilla ja Marina di Camerotan alueelle on luvattu koko ajaksi poutaa ja melko aurinkoistakin. Paluu kotisuomeen alkaa sunnuntaina 12.4. iltapäivällä ja takaisin Kankaanpässä ollaan 13.4. aamuyön/aamun tunteina.

TEHOKASTA TREENIVIIKKOA KaMa - TUPLASTI SUPERIA !