Uutiset

KaMattaret avaa ulkokautensa viikonloppuna

 

Kankaanpään Mailan naisten Superpesisjoukkue aloittaa ulkoharjoituspelit tulevana viikonloppuna, kun vastaan asettuu kahdesti Mansen Räpsä. Lauantaina pelataan Hämeenkyrössä ja sunnuntaina TH Kumi Areenalla. Hallikausi päättyi KaMan osalta hienosti Halli-SM hopeaan, joten nälkä ja näyttämisenhalu ovat joukkueella varmasti kovat.

Vielä tämän viikonlopun otteluissa pelinjohtaja Mikko Järvenpää aikoo antaa näyttöpaikkoja kaikille.

- Lähtökohdat viikonlopun otteluihin ovat hyvät. Joukkue on terve ja takana on onnistunut hallikausi jsekä etelänleiri. Nyt päästään vihdoin ulos pelaamaan, mikäs tämän hienompaa. Vielä tämän viikonlopun peleissä annetaan näyttöpaikkoja ja tehdään muutamia kokeiluja. Viikon päästä aluemestaruusotteluissa pelaamme sitten kokoonpanolla jolla myös sarjaan lähdemme, kertoo Järvenpää.

Tavoite on kuitenkin jo tänä viikonloppuna korkealla, voittoa lähdetään tietenkin hakemaan molemmista otteluista.

- Kyllä me lähdemme tänäkin viikonloppuna molempia pelejä voittamaan sekä hakemaan hyvää ja laadukasta tekemistä, jatkaa Järvenpää.

Lauantain ottelu Hämeenkyrössä alkaa klo 13.00, sunnuntain kotiottelu klo 14.00. Kaikki mukaan seuraamaan huippupesistä paikan päällä ja nauttimaan keväisestä ilmasta.