Uutiset

KaMattaret jälleen tiukkaan voittoon Mansen Räpsästä

Kamattaret voitti myös toisen viikonlopun kohtaamisen tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 1-0 (3-0, 5-5).

Jos lauantaina Hämeenkyrössä pelattiin mahtavassa kevätsäässä, samaa ei voi sanoa sunnuntai-iltapäivän pelistä TH-Kumi-Areenalla. Sade vihmoi miltei läpi ottelun ja lämpömittari näytti viittä astetta. Tämä ei haitannut päivän pelureita, sillä joukkueet antoivat kaikkensa ja tarjosivat paikalle saapuneille pesäpallon ystäville viihdyttävän pesäpallo-ottelun.

Kankaanpään Maila jatkoi siitä mihin eilisessä pelissä jäi ja latoi taululle ensimmäisellä jaksolla samat lukemat kuin edeltävän pelin supervuorossa. Ulkopeli oli edelleen totutun tiukkaa, sillä manselaiset saivat koko ensimmäisen jakson aikana yrittää kotiutusta ainoastaan kolme kertaa.

- Hyvää oli se, että kaikki saivat peliaikaa myös ulkopelissä ja laajalla rintamalla tuli onnistumisia. Totta kai myös voitot lämmittävät mieltä. Hyvä huomata, että reserviä ja loukkaantumisvaraa näyttäisi olevan. Pelaajista kenet tahansa voi laittaa myös ulkopeliin, miettii pelinjohtaja Mikko Järvenpää.

Jos ensimmäisellä jaksolla juoksujen teossa onnistui vain kotijoukkue, niin toisella jaksolla juoksuja nähtiin molempien joukkueiden toimesta tasatahtiin jokaisessa vuoroparissa. Liekö kylmä sää hieman kangistanut pelaajia, kun toisella jaksolla kolmostilanteet kirjattiin 10-11 vierailijoille, ensimmäisen jakson vastaavien lukemien ollessa 5-3.

- Pitkälti toista kuukautta ilman pelejä näkyi peleissä helppoina virheinä ja väärinä ratkaisuina, mutta en ole siitä huolissani. Lisää vain pelituntumaa ja hyvä tulee. Oikeille pelaajille saatiin kuitenkin oikeita tilanteita, etenijät pääsivät kentälle, vaihtajat hoitivat roolinsa ja kotiuttajat pääsivät lyömään kolmostilanteeseen, jatkaa Järvenpää.

Harjoitusottelut jatkuvat Kamattarien osalta ensi viikonloppuna, kun Kankaanpäässä pelataan Satakunnan mestaruudesta. Lauantain vastaan asettuu Rauman Lukko ja sunnuntaina vieraaksi saapuu Porin Pesäkarhut. Pelinjohtajalla on tulevasta viikonlopusta tavoite jo selvillä.

- Satakunnan mestaruutta lähdetään tavoittelemaan ensi viikonloppuna, ja sitä kautta haemme hyvää valmistautumista sarja-avaukseen. Pitää muistaa, että sarjanousijalle tähänastisista yhdeksästä harjoitusottelusta kuusi voittoa on hyvä suoritus, päättää Mikko Järvenpää.