Uutiset

Pesisviikolla 20 tapahtuu

Aina koko kauden ajan viikon alussa pyritään vetämään yhteen mitä tulevalla viikolla pesisrintamalla tapahtuu. Tämä pesisviikko numero 20 käynnistyy heti tänään kun sarjansa kolmella voitolla aloittanut poikien Superpesisjoukkue saa vastaansa kello 18.00 yhden sarjan ennakkosuosikeista eli Seinäjoen.

Keskiviikkona saadaan taas yksi sarja käyntiin kun B-pojat saavat vastaansa Vähänkyrön Pohjanlinnassa. Tuokin ottelu alkaa kello 18.00

Helatorstaina otetaan sitten suunnaksi yksi Suomen kovimmista palloilukaupungeista eli Loimaa. Biisoneiden, Hurrikaanin ja LP:n kaupungissa saadaan vastaan Hyvinkää.  Luvassa on varmasti hieno tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin missään nimessä! Tämä ottelu alkaa kello 15.00, mutta Loimaalla on ohjelmaa luvassa lähes koko päivän mitalta.

Buli ja olli

Pulkinen ja Olli matkaavat joukkueensa kanssa  tällä viikolla Loimaalle ja Koskenkorvalle.


Sunnuntai on tuplapelipäivä kun naiset saavat vieraita Lappeenrannasta kello 15.00 alkavaan kotiotteluun. Miehet puolestaan matkustavat Koskenkorvalle paikallistaistoa pelaamaan. Tuokin ottelu alkaa kello 15.00.

Naiset juhlii

Näitä hetkiä  nähdään naisten toimesta taas sunnuntaina?

Myös C-poikien SM-karsintasarjassa pelaavat molemmat joukkueemme ovat tällä viikolla tulessa vierasotteluilla Loimaalla ja Helsingissä. 

Monipuolista nähtävää tarjoaa siis pesisviikko, niin kotona kuin vieraisssakin!