Uutiset

Jatkaako KaMattaret voittojen tiellä?

 

Kankaanpään Maila aloitti kauden vahvasti voittamalla kotonaan mitalisuosikki Rauman Lukon 1-0. Pesä-Ysit avasi kautensa Mansen Räpsää vastaan 2-0-tappiolla, kun vielä Jyväskylän Kirittäret haki keskiviikkona Lappeenrannasta voiton lukemin 0-2 on vierailijoilla pistetili tällä kaudella avaamatta. Kotijoukkue Kankaanpää on sarjassa sijalla kahdeksan kahdella pisteellä, pelattuaan yhden ottelun. Vierailija Lappeenranta on nollan pisteen kerhossa yhdessä Vihdin Pallon kanssa, mutta paremman juoksueron turvin sijalla kymmenen.

KaMattaret jatkanee pitkälti samalla kokoonpanolla, kuin avausottelussa. Anu Kiviharju on kuntoutunut pienestä alaraajavaivastaan ja saattaakin pelata jo sunnuntaina. KaMattaret on luottanut koko talvi- ja alkukauden tiukkaan ulkopeliin, joten juoksujen tekeminen voi olla vierailijalla tiukassa. Kotijoukkueen lukkari Taiju Ollila oli suorastaan liekeissä kauden avauksessa Rauman Lukkoa vastaan. Korkeaa tolppaa ja vaihtelevaa vaihtotilanne-syöttöä viljelevällä lukkarilla on myös todella kova heittokäsi.

Pesä-Ysit lähtee puolestaan metsästämään kauden avauspisteitään. Pesä-Ysien sisäpelin yskähdellessä on joukkue onnistunut tekemään kahdessa ottelussa ainoastaan yhden juoksun. Tätä tilastoa vierailija varmasti haluaa parantaa.

Ottelu alkaa TH-Kumi-Areenalla sunnuntaina klo 15.00. Kaikki mukaan kannustaamaan KaMa voittoon!