Uutiset

Miehille avausvoitto Koskenkorvalta!

 Kankaanpään Mailan miehet hakivat kauden ensimmäiset pisteet Koskenkorvalta lukemin 0-2(2-4, 1-2)

Ottelu alkoi Kankaanpään osalta vahvasti, heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla Kama onnistui juoksun teossa kahdesti. Ensin kärki rakensi takatilanteen Jukka Lankiselle, joka kotiutti Lauri Kaartokallion. Tämän jälkeen tilannetta saatiin jatkettua ja numerolla viisi Ville-Veikko Olli kotiutti Jukka Lankisen. Koskenkorvan vastaus saatiin toisen tasoittavalla kun Jere Dahlström kavensi lukemiksi 1-2. Kolmannessa vuoroparissa Kama pystyi saalistamaan jälleen kaksi juoksua. Sama kaava toistui ja kärki teki tilanteen Lankiselle, joka kotiutti Mikael Sillanpään, tilannetta saatiin jälleen jatkettua ja tällä kertaa oli Roope Reinikan vuoro kotiuttaa Lankinen. Koskenkorva pystyi vielä kaventamaan tilannetta kolmannen tasoittavalla Jere Dahlströmin toimesta, mutta jakson loppulukemat kirjattiin lopulta 2-4 vierasjoukkueen eduksi.

Toinen jakso alkoi Koskenkorvan kannalta hyvin, kotijoukkue saikin rakenneltua kärjestä palottoman ajolähdön, mutta Kaman räpylä kesti ja juoksuja ei syntynyt. Kankaanpääläisten ensimmäinen sisävuoro oli hieman nihkeää ja näin ollen ensimmäisessä vuoroparissa ei juoksuja nähty. Juoksutili avattiin toisen vuoroparin tasoittavalla, kun Kaman Henri Pulkkinen pomputti Lauri Kaartokallion kolmospesälle ja siitä syntyneestä harhaheitosta vierasjoukkue siirtyi 0-1 johtoon. Kotijoukkueen tasoitus 1-1:een tuli kuitenkin heti kolmannen aloittavalla, kun Mikko Kytömäki löi kakkostilanteessa pallon läpi kakkospesästä. Kankaanpää vastasi kuitenkin heti kolmannen tasoittavalla, kun Petri Kulmala puhkaisi viimeisenä lyöjänä kolmosrajan ja Mikael Sillanpää toi tilanteiksi 1-2. Koskenkorva sai rakenneltua vielä neljännen tasoittavalla 1-3 tilanteen kahdella palolla, mutta tilanne kuivui kasaan kun Kaman lukkari Ville-Veikko Olli ja kolmosvahti Lauri Kaartokallio juonivat kärpäsen ykköspesältä.

Kokonaisuudessaan Kankaanpään peli toimi mallikkaasti sekä ulkona, että sisällä. Sisäpelissä varsinkin ykköskärjessä Topias Lilja suoriutui lähes täydellisesti ja Henri Pulkkinen pelasi totutun hyvällä tasolla, näin ollen tilannetta saatiin rakennettua kovakuntoiselle Jukka Lankiselle. Ulkopelissä tuli myös selkeä parannus viime otteluun ja helppoja virheitä ei tullut. Lukkari Ville-Veikko Olli palasi omalle tasolleen lautasen ääressä ja etukentällä Jussi Kivelä teki muutamia tärkeitä paloja. 

Kankaanpäältä ottelussa palkittiin mallikasta vaihtotyöskentelyä jälleen esittänyt Henri Pulkkinen sekä 2 lyötyö ja 2 tuotua tililleen merkkauttanut Jukka Lankinen. Koskenkorvalta palkittiin Tuomas Tuohisaari sekä Antti Pukkinen.

Kankaanpään pelinjohtaja Jukka Karttunen oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja esitykseen millä pisteet ansaittiin.

- Sisäpeli oli kokonaisuudessaan tasapainoinen ja varsinkin ykköskärki pystyi luomaan erittäin hyvin tilanteita lyöjille. Ulkopelissä parannettiin huomattavasti edellisestä pelistä ja pelattiin omilla vahvuuksilla, kommentoi pelinjohtaha Karttunen.

Ottelun kokoonpanot ja tilastot