Uutiset

Pesisviikolla 24 tapahtuu

Pesisviikko käynnistettiin eilen hienolla voitolla, kun poikien Superpesisjoukkue kaatoi Hyvinkään jaksoin 2-0. Loppuviikko sujuukin sitten joukkueiltamme vahvasti pohjalaisten kanssa taistellessa

Tänään tiistaina joukkueemme B-poikien SM sarjassa matkustaa Vähäkyröön taistelemaan sarjapisteistä.  Keskiviikkona on naisilla sitten jälleen edessä kova haaste, kun tie vie Lapualle Virkiän vieraaksi. Lauantain penkin alle mennyt paikallisderby Porissa on varmasti sisuunnuttanut joukkueen, joten Lukkarilassa nähdään takuulla aivan erilainen KaMa. Samana päivänä myös Suomesarjanaiset reissaavat Pohjanmaalle. Heillä pelipaikkana on Ilmajoki, josta haetaan jatkoa voittoputkelle.  Myös kolmas joukkue on samana päivänä Pohjanmaalla sillä miesten Suomesarjajoukkue on tuolloin Nurmon vieraana.  

Torstaina miehet matkustavat legendaariselle Saarikentälle Vimpelin vieraaksi. Naisten tavoin lauantaipäivä Porissa jätti myös hampaankoloon paljon, joten ei liene epäilystä siitä etteikö myös Vimpelissä nähdä jälleen parempi KaMa

Tuuletusta
Miehet hakevat näitä hetkiä lisää tällä viikolla sekä Vimpelistä että Alajärveltä

Perjantaina pelataan sitten taas Pohjanlinnassa, kun B-poikien SM-sarjassa vieraaksi saadaan Jokioinen kello 18.00 alkavaan otteluun.

Lauantaina on mahdollista nähdä jälleen Suomensarjamiehet kotikentällä. Kello 15.00 alkaa nimittäin ottelu Alajärveä vastaan. 

Sunnuntaina on Pohjanlinnassa varsinainen naisten päivä. Ensin kello 12.00 on naisten Suomensarjan ottelu Seinäjokea vastaan. Sitten vedetään hetki henkeä ja pelataan naisten Superpesistä Vihdin kanssa kello 17.00 alkaen.

Sunnuntaina myös miehet ovat tulessa ja matkustavat toisen kerran samalla viikolla Järviseudulle. Nyt kohteena on Alajärvi, jonka kanssa pelataan varsinainen kuuden pisteen ottelu.

Anniina

Anniina Kiviharju syöksyy tällä viikolla nurin sekä Lapuaa että Vihtiä