Uutiset

KaMalla vahva edustus Itä-Länsi otteluissa!

Hyvinkäällä 26-28.6 pelattavassa Itä-Länsi viikonlopussa on seuramme erittäin kattavasti edustettuna, sillä yhteensä kahdeksan KaMa pelaajaa nähdään Lännen eri joukkueiden riveissä.

Miesten otteluun valittiin aikuisten tasolla ensiesiintymisensä Itä-Lännessä tekevä kärkemme Lauri Kaartokallio. Täksi kaudeksi KaMaan siirtynyt Lahden Maila-Veikkojen kasvatti on alkukauden otteluissa kerännyt komeat 60 kärkilyöntiä ja on Superin kentällemenotilastossa kakkosena. Kaartokallio uskoo Itä-Lännen olevan yksi uran hienoimmista kokemuksista:

Todella hyvältä tuntuu kyllä, eihän siitä mihinkään pääse. Vielä vähän epärealistinen olo, kun tuntuu, että Itä-Lännet ovat aina olleet niin kaukainen unelma ja yhtäkkiä huomaakin oman nimen listalla. Kunnia-asia päästä pelaamaan noin kovaan porukkaan


Late

Lauri Kaartokalliolle valinta Itä-Länteen oli uran ensimmäinen

Naisissa seuramme oma kasvatti Emilia Itävalo tekee myös debyyttinsä aikuisten arvo-otteluissa. Ulkona kauden etukentällä vakuuttavasti pelannut Itävalo on tällä hetkellä kärkilyöntitilastossa sijalla viisi.  Valinta Hyvinkään viikonloppuun oli luonnollisesti Itävalolle mieleen:

Tuli kyllä suurena ja positiivisena yllätyksenä, mutta tuntuuhan tämä aivan mahtavalta 

Itävalo

Aiemmin B-tyttöjen Itä-Lännessä esiintynyt Emilia Itävalo debytoi nyt myös aikuisten arvo-ottelussa

Aikuisten Itä-Lännessä nähdään myös muita KaMa kasvatteja. Joensuun Mailan Jouni Itävalo täydentää serkkunsa Emilian ohella suvun vahvaa edustusta Hyvinkäällä. Muina KaMa kasvatteina  mukana ovat Vimpelin Henri Puputti sekä naisten puolella Jyväskylän Mira Kolehmainen.  Lännen naisten pelinjohto on vahvasti satakuntalaisten käsissä, sillä Hyvinkäällä Idän kaatoa juonivat Pesäkarhujen kaksikko Sami Österlund-Seppo Arbelius.  Miesten Itä-Lännessä kankaanpääläisedustusta täydentää kakkostuomariksi valittu Waltteri Uurasjärvi. Kolmostuomarina ottelussa on porilainen Jere Sihvonen. 


A-poikien Itä-Lännessä KaMalla on erityisen suuri edustus, sillä mukana ottelussa ovat Petteri Kortelainen,  Ville-Veikko Olli, Topias Lilja ja Valtteri Kleemola. Koko nelikko on ollut kuluneella kaudella myös KaMan Superpesisjoukkueen runkoa. Lilja ja Kortelainen ovat KaMan omia kasvatteja. Kleemola on Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti ja Olli Eurajoen Veikkojen. Myös täksi kaudeksi Seinäjoelle siirtynyt KaMa kasvatti Miika Anttila nähdään A-poikien Itä-Lännessä. 

Ensiesiintymisensä juniorien Itä-Lännessä tekevä Petteri Kortelainen oli valinnastaan luonnollisesti erittäin innoissaan: 

Hienoa päästä pelaamaan kovien jätkien kanssa ja valinta on kunnia-asia. Paljon on tehty töitä tämän eteen ja nyt saa nauttia!

Korre
Poikien Superpesiksen lyöjätilaston kärki Petteri Kortelainen pääsee iskemään nyt myös A-poikien Itä-Lännessä. 

B-poikien Itä-Lännessä puolestaan KaMasta mukana ovat Teemu Utunen ja Atte Brandt. C-ikäinen Teemu Utunen on kuluneella kaudella ihastuttanut varmoilla otteillaan miesten Superpesiksessä.  Jyväskylästä tällä kaudella Kankaanpäähän siirtynyt Atte Brandt on B-poikien ohella pelannut myös poikien Superpesiksen ja  KaMan Suomensarjan joukkueessa. Lännen joukkueen toisena pelinjohtajana on KaMassa vahvaa valmennustyötä junioripuolella tehnyt Niko Peltomäki. Joukkueen valitsija toimi KaMan poikien Superin joukkueen pelinjohtaja Pasi Vanhatalo. 

Eilen Vimpelissä uransa  ensimmäisen juoksun miesten Superissa lyönyt Teemu Utunen lähtee hänkin luonnollisesti positiivisella mielellä pelaamaan arvo-ottelua ikäluokkaa vanhempien kanssa:

Koko talvi tehty töitä kovasti ja kyllä se nyt näköjään alkaa tuottamaan tulostakin


Utunen

Neljässä eri joukkueessa KaMassa tällä kaudella urakoiva Teemu Utunen iskee myös B:n Itä-Lännessä