Uutiset

KaMattaret vierailee Vihdissä

Kankaanpään Mailan naisten pelit jatkuvat juhannuksen jälkeen keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Vihtiin sarjajumbon vieraaksi. Tämän jälkeen on taas vuorossa taukoa sarjapeleistä viikon verran viikonloppuna pelattavien Itä-Länsi-otteluiden vuoksi.

Kotijoukkue Vihdin Pallo onnistui juuri ennen juhannusta ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa, kun joukkue kukisti kotikentällään Lappeenrannan Pesä Ysit kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. Ennen tätä joukkue oli pelannut kymmenen ottelua joista pistetili ei ollut karttunut pisteelläkään. 

Vierasjoukkue Kankaanpään Maila on orastavassa voittoputkessa, kun viiden tappiollisen ottelun jälkeen on tullut kaksi hienoa voittoa. Ensin kaatui kotiottelussa juurikin Vihdin Pallo ja juhannustaukoa ennen Mansen Räpsä poistui ilman pisteitä Pohjanlinnan pesispyhätöstä.

KaMattaret lähtee otteluun sarjataulukon sijalta seitsemän pistetilin näyttäessä viittätoista. Vihti on sarjassa viimeisenä kahdella pisteellään. Pistetilin kartuttaminen olisi KaMalle hyvä juttu tiukassa keskikastissa ja voitolla olisikin mahdollisuus parannella sijoitusta sarjataulukossa. Naisten superpesiksessä kolmen kopla, Jyväskylä-Lapua-Rauma on ottanut pienoisen karkumatkan muihin, mutta joukkueet sijoilla neljästä kahdeksaan ovat kaikki kuuden pisteen sisällä toisistaan. KaMattarilla neljänteen sijaan on matkaa kolme pistettä ennen illan ottelukierrosta.