Uutiset

Jatkuuko naisten voittoputki Seinäjoella?

Kankaanpään Mailan naiset matkaavat keskiviikkona Seinäjoelle jo toistamiseen tällä kaudella. Viime kaudelta tuttu kilpakumppani kaatui ensimmäisessä kohtaamisessa hienosti 2-0. 

Kotijoukkue Seinäjoen Maila-Jussit on pelannut kauden aikana yhdeksän ottelua ja niistä on kertynyt kolme pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa sijalle kymmenen. Kauden ensimmäisen ottelun jälkeen Maila-Jussit ei kuitenkaan ole onnistunut kartuttamaan pistetiliään. Tappioista huolimatta monet ottelut ja jaksot ovat olleet tiukkoja, eikä KaMattarien sovi lähteä takki auki vierasotteluun.

Kankaapääläiset ovat puolestaan pelanneet kaksitoista ottelua ja ovat seitsemänsiä kahdeksallatoista pisteellä. Viimeiset kolme ottelua ovat päättyneet kaikki KaMan 2-0-voittoihin, joten joukkue on ollut kovassa iskussa ennen Itä-Länsi-tapahtumaa.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet pääsääntöisesti hyvää ulkopeliä ja viimeisissä otteluissa KaMattaret on saanut myös sisäpelin pyörimään hienosti. Lisää mielenkiintoa otteluun tuo myös se, että Seinäjoen Maila-Jussit on hankkinut riveihinsä kokeneen Leena Sippolan, joka jäi Porissa pienelle vastuulle.