Uutiset

KaMan naisille tiukka tappio kotarissa

Kankaanpään Mailan naiset kärsivät tiukan tappion Seinäjoella Maila-Jussien vieraana, kun kotijoukkue voitti tiukan taistelun kotiutuslyöntikilpailun jälkeen luvuin 2-1 (3-6, 6-1, 0-0, 2-0).

Seinäjoki aloitti ottelun tehokkaasti, kun joukkue teki ensimmäisen jakson kaikki kolme juoksuaan heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla. KaMattaret kavensi kuitenkin heti tasoittavassa vuoroparissa, kun Laura Jokinen sai hölkötellä kotipesään vapaataipaleen turvin. Toisessa vuoroparissa molemmat joukkueet pääsivät yrittämään kotiutusta kahdesti ilman tulosta. Kolmannessa vuoroparissa kotijoukkue jäi ilman kolmostilanteita KaMan tiukan ulkopelin ansiosta. KaMattaret pääsivät yrittämään kotiutusta kolmesti, kuitenkin ilman tulosta. Ratkaisu nähtiin neljännen vuoroparin tasoittavalla, kun ensin Piritta Kärnä kotiutti Johanna Käkösen. Jatkossa KaMa sai rakennettua ajolähdön ja Annika Koivuniemi täräytti pallon maisemiin. Tuloksena kotiin juoksivat Anniina Kiviharju, Emilia Itävalo ja Piritta Kärnä samalla kun Koivuniemi kirmasi itse kunnarin arvoisesti kentän ympäri.

Toisella jaksolla Seinäjoki aloitti juoksujen teon ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla, ensin harhaheitolla kotipesään juoksi tuore vahvistus Leena Sippola. Tämän jälkeen Iida Seppälä löi kotiin Krista Tyynelän. Ensimmäisessä vuorossa Maila-Jussit teki vielä kolmannen juoksun, kun Marjaana Keltto löi Kaisaleena Rautakorven kotiin. KaMattaret kavensi toisen vuoroparin aloittavalla, kun Piritta Kärnä kotiutti Laura Jokisen. Seinäjoki vastasi kuitenkin tasoittavalla vuorollaan jälleen kolmella juoksulla, kun Elisa Järvenpää löi kotiin niin Leena Sippolan kuin Kaisaleena Rautakorvenkin. Laura Nurmelan kotiuttaessa vielä Salla Pollarin oli jakso taputeltu. Enempää juoksuja ei enää toisella jaksolla nähty.

- Ulkopeli oli tänään valitettavasti kauden huonointa, kaveri sai paljon tilanteita ja juoksuja räpylästä. Sisäpelistä puuttui tänään ajatus ja tekemisen meininki, ikäänkuin hakkasimme päätä seinään melkein tilanteessa kuin tilanteessa, kertoo KaMan pelinjohtaja Mikko Järvenpää.

Supervuoron jäädessä juoksuttomaksi haettiin ratkaisua kotiutuslyöntikilpailusta. Seinäjoki onnistui omalla vuorollaan kahdesti, Salla Pollari ja Laura Rajahalme löivät ja Emmi Laine sekä Laura Nurmela toivat juoksut. KaMattarien viidestä yrityksestä joukkue ei onnistunut tekemään juoksuja ja näin voitto Maila-Jusseille kotarin jälkeen.

KaMan parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt ja yhden tuonut Piritta Kärnä, kakkospalkinnon sai Anniina Kiviharju. Seinäjoen parhaan palkinnon pokkasi Laura Nurmela ja kakkospalkinto annettiin kaksi juoksua lyöneelle Elisa Järvenpäälle.

- Hyvä asia on, että tätä peliä ei ehdi murehtimaan liian kauaa, kun jo lauantaina on kotipeli Viinijärveä vastaan. Tulossa on niin sanottu kuuden pisteen ottelu, kun lähdemme tasapisteistä peliin, päättää Järvenpää.