Uutiset

Viinijärvi vierailee Pohjanlinnan stadionilla lauantaina

Keskiviikon karvas tappio on lauantaina muisto vain, kun KaMattaret saa kotiyleisön edessä vastaansa Viinijärven Urheilijat. Luvassa lienee tiukka vääntö sarjapisteistä ja kelinkin pitäisi ennusteiden mukaan helliä pelaajia ja katsojia.

Joukkueet lähtevät iltapäivän otteluun tasapisteistä ja sarjataulukon peräkkäisiltä sijoilta. Kankaanpää on sijalla kuusi ja ottelun enemmän pelannut Viinijärvi sijalla seitsemän.. Molemmilla on alkukauden aikana pisteitä kertynyt yhdeksäntoista. 

KaMattarien hieno voittoputki katkesi keskiviikkona Seinäjoella, kun kotijoukkue vei voiton kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. KaMalla oli ilmeisesti ajatukset jääneet Itä-Länsi viikonloppuun ja joukkue pelasikin tähän astisen Superpesis uransa heikoimman ottelun, vaikka voittikin kolmostilanteet. 

Viinijärvi on viimeisissä viidessä ottelussaan saalistanut kolme voittoa ja hävinnyt kahdesti Rauman Lukolle. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen Viinijärvellä päättyi Viinijärven 1-0-voittoon. Ensimmäisen jakson silloin päättyessä 1-1 ja toisen kotijoukkueen 4-1-voittoon. 

Ottelu alkaa Pohjanlinnan pesäpallostadionilla lauantaina kello 15.00. Pelissä on paikalla myös hiihtäjä Ristomatti Hakola, joka on mukana Veikkauksen julkkistulosvedossa. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon!