Uutiset

Pesisviikolla 28 tapahtuu

Pesisviikko 28 käynnistyi eilen maanantaina Jyväskylän D-ikäisten Suurleirillä, jossa KaMa on mukana kahdella joukkueella.

Kilpasarjassa pelaava joukkue aloitti urakkansa murskavoitoilla Ulvilasta ja Espoosta. Tänään poikien leiri jatkuu kolmella ottelulla.  Myös pelisarjaan osallistuva joukkue aloitti leirin pirteästi. Saldona avausotteluista oli voitto Lappeenrannasta ja tappio Sotkamolle. Joukkueella on tänään leirillä luvassa kaksi ottelua.

Tänään pelataan siis Kankaanpäässä Miesten Superpesistä ja paikalla ovat myös toista kertaa tällä kaudella Nelonen Pro:n kamerat. Vimpelin kanssa ottelu alkaa siis kello 18.00.

Huomenna keskiviikkona naiset saavat harrastaa taas kunnolla kotimaan matkailua, sillä suuntana on Etelä-Karjala ja Lappeenranta. Samana päivänä pelataan Pohjanlinnassa miesten Suomensarjaa kello 18.00 alkaen ja vastaan saadaan Nurmo.

Torstaina ovat reissunpäällä B-pojat, jotka suuntaavat Koskenkorvalle. Heti seuraavana päivänä perjantaina samaan paikkaan matkustavat jälleen pienen tauon jälkeen areenalle palaava poikien Superpesisjoukkue.

Lauantaina on miesten vuoro reissata Itä-Suomeen. Vastassa on erittäin kovavireinen Joensuu, joka on antanut kyytiä kotikentällään muun muassa Sotkamolle ja Vimpelille.  Sopivan haastava viikko on siis miehillä luvassa!

Samana päivänä kovassa iskussa oleva naisten Suomensarjajoukkue ottaa suunnaksi Rauman, jossa on luvassa lohkon kärkikamppailu.

Sunnuntaina saavat  vuorostaan naiset vieraakseen Lappeenrannan kello 17.00 alkavaan otteluun Pohjanlinnaan.