Uutiset

Pesä Ysit KaMattarien vieraaksi

Sunnuntaina pelataan jälleen Naisten Superpesistä Pohjanlinnan pesäpallostadionilla, kun KaMattaret saa vieraakseen Lappeenrannan Pesä Ysit. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona Lappeenrannassa, jolloin Kankaanpään Maila oli vahvempi luvuin 1-2. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen Kankaanpäässä puolestaan päättyi kotijoukkue KaMattarien puhtaaseen 2-0 -voittoon.

KaMa on ollut vahvassa vedossa jo pitkän aikaa ja viimeisimmästä pisteettömästä ottelusta onkin aikaa jo kuukauden päivät. Joukkue on kerännyt pelaamissaan viidessätoista ottelussa 24 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukon viidenteen sijaan. Joukkueen ulkopeli on ollut hyvällä mallilla koko kauden ajan, ja sen ansiosta joukkue pystyykin taistelemaan voitosta ottelussa kuin ottelussa. Sen sijaan sisäpelissä on paikoitellen ollut parannettavaa ja pelinjohto onkin varmasti miettinyt viime ajat miten saada peli pyörimään halutulla tavalla.

Pesä Ysien alkukausi on puolestaan ollut mollivoittoinen, kun joukkue on pelaamistaan kolmestatoista ottelusta voittanut ainoastaan kaksi. Näin Lappeenranta löytyy sarjataulukosta toiseksi viimeiseltä sijalta. Lappeenrantaa ei kuitenkaan sovi aliarvioida, josta hyvänä esimerkkinä ja muistutuksena toimii sekin, että joukkue nappasi KaMattarilta pisteen keskiviikkona.

Ottelu alkaa sunnuntaina Pohjanlinnan Pesäpallostadionilla kello 17.00. Tervetuloa katsomaan huippupesäpalloa ja kannustamaan KaMa voittoon!