Räpsä piti pisteet kotonaan

Tiistainen kamppailu ei jättänyt jälkipolville paljon kerrottavaa. Kotijoukkue Mansen Räpsä oli parempi lukemin 2-0 (3-0, 4-2).

Ottelun ensimmäinen jakso nähtiin ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla, kun Mansen Räpsä juhli. Jatta Vuorinen kotiutti Camilla Kirsilän. Seuraavaa juoksua saatiin odottaa kolmannen vuoroparin tasoittavalle, lyöjänä jälleen Vuorinen, mutta tuojana tällä kertaa Kirsi Ala-Lipasti. Vuorinen toi vielä jatkossa juoksun harhaheiton turvin samassa vuorossa. Huomion arvoista ensimmäisessä jaksossa oli se, että KaMattaret jäi kokonaan ilman kotiutusyrityksiä.

- Aika sanattomaksi vetää, Manse pelasi tänään hyvin ja me suoritimme aivan alta lipan. Valmistautuminen ei ollut tänään kunnossa, ulkopelissä olimme kokoajan hieman jäljessä, vaikka vastustaja hyvillä lyönneillä juoksut löikin, kertoo KaMan pelinjohtaja Mikko Järvenpää

Toisella jaksolla oli KaMan vuoro iskeä ensimmäinen juoksu, kun Emilia Itävalo juoksi kotiin Elisa Salosen lyönnillä ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla. Jälleen seuraavaa juoksua jouduttiin odottamaan aina kolmanteen vuoropariin asti, jolloin Manse iski kahdesti. Ensin Ala-Lipasti iski kotiin Kirsilän ja jatkosta Vuorisen lyönnillä kotipesään ehti Anne Tolonen. Kankaanpää kampesi tasoihin kolmannen vuoron tasoittavalla, kun Anu Kiviharju ehti kotipesään Piritta Kärnän lyönnillä. Neljännen vuoroparin aloittavalla manselaiset karkasivat jälleen kahden juoksun päähän. Ensin toimi parivaljakko Ala-Lipasti - Kirsilä ja 4-2-juoksun toi Vuorinen, tällä kertaa Sanna Vistinmäen lyönnillä. KaMattarien takaa-ajon jäädessä vaisuksi voitto Mansen Räpsälle jaksovoitoin 3-0 ja 4-2.

- Sisäpeli oli tänään todella surkeaa. Kentällemeno oli etenijöillä vaikeaa ja kun etenijä saatiin kentälle, niin sitten epäonnistui vaihtotyöskentely. Jatkossa pitää olla nöyrä ja pystyä kehittämään itseään. Nyt pitää jokaisen ottaa itseään niskasta kiinni ja keskittyä täysillä, jatkaa Järvenpää.

Kankaanpään parhaana palkittiin lukkari Taiju Ollilla ja kakkospalkinnon sai Piritta Kärnä. Mansen parhaan palkinnon sai Anne Tolonen ja kakkospalkinnon kolme juoksua tuonut Camilla Kirsilä.

KaMan seuraava ottelu pelataan perjantaina Raumalla Lukkoa vastaan ja kyseessä on jälleen todellinen kuuden pisteen kamppailu, kun KaMattaret on Lukkoa kolme pistettä perässä.