Uutiset

KaMattaret jatkaa otteluitaan Raumalla

Raumalla pelataan perjantaina jälleen tärkeistä pisteistä, kun Kankaanpään Mailan naiset matkaavat Lukon vieraaksi. 

Raumalaiset saivat orastavan tappioputkensa poikki keskiviikkona Kempeleen vieraana, kun joukkue haki puhtaan 0-2-vierasvoiton. Ennen Kempele-peliä Lukko oli voittanut vain yhden ottelun edeltävästä viidestä pelaamastaan ottelusta. Kempeleellä joukkueen peliä johti Mika Takalahti, Jarmo Anian ollessa poissa joukkueen matkasta. Voiton ansiosta Lukko nousi 37:ään pisteeseen ja kolmanneksi ohi Pesäkarhujen.

Kankaanpään Mailan hieno pisteputki puolestaan katkesi viime ottelussa Mansen Räpsän vieraana tiistaina, kun joukkue pelasi yhden kauden heikkoimmista otteluistaan. KaMattaret on pelannut yhden ottelun edellä olevia Lukkoa ja Pesäkarhuja vastaan vähemmän ollen sarjataulukossa viidentenä 31:n pisteen turvin.

Luvassa lienee tasainen kamppailu, joka saattaa ratketa hyvinkin juoksulla suuntaan tai toiseen. Jatkaako raumalaiset voittoon luotsannut Mika Takalahti viuhkassa ja mihin on kadonnut Ania? Palaako KaMattaret voittojen tielle ja aivan Rauman ja Porin tuntumaan taistelemaan kotiedusta? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia perjantai-illan kamppailun jälkeen, kun raportti ottelusta pamahtaa sivuille.