Uutiset

KaMan A-pojat aloittavat puolivälierät maanantaina

KaMan A-pojat sijoittuivat JymyJussien jälkeen poikien Superpesiksen runkosarjassa toiseksi. Viimeinen runkosarjapeli Alajärvellä päättyi joukkueen voittoon jaksoin 2-0 ( 1-3 ja 1-3) . Tämä takasi kotiedun puolivälieriin. Niissä vastaan asettuu Joensuun Maila, jonka kanssa aloitetaan kotiottelulla maanantaina 3.8 Ottelu alkaa tuolloin klo 18.00. Jatkopaikka mitalipeleihin aukeaa kahdella voitolla. Tervetuloa kannustamaan silloin KaMa voittoon!

Joukkue pelasi alkusarjan vaihtelevasti ja tämä on ymmärrettävää kun huomioi poikien ottelumäärät ja superin pelien kuormittavuuden. Samaan aikaan armeijan harmaisiin astui heinäkuussa neljä pelaajaa. Tämä luonnollisesti asetti pojille uusia haasteita valmistautua otteluihin. Yhteistyö Porin Prikaatin kanssa on sujunut mainiosti ja pojat on saatu hyvin lomille aina tarvittaessa. 

A-poikien tilastot tältä kaudelta ovat mukavaa luettavaa.

Lyöjätilaston kakkonen oli Petteri Kortelainen. Etenijätilaston voitti Topias Lilja ja kärkilyöntitilastossa kolmas oli Topias Lilja

Topias lilja

Topias Lilja on pelannut vahvaa kautta poikien Superpesiksessä

Puolivälierät ja Joensuun Maila:

Joensuun Maila on hieman ennakolta ”outo” joukkue, koska KaMan ikäluokat 94–96 eivät ole koskaan aikaisemmin kohdanneet joensuulaisia.

Joukkueen suurin tähti on Teemu Juntunen joka on vakiinnuttanut paikkansa JoMan superin joukkueessa kolmoskopparina. Toinen mielenkiintoinen pelaaja on Samu-Kalle Varonen -99 syntynyt Mikko Varosen poika pelaa hyvää lukkaripeliä ja haastaa varmasti Vilsun taistelussa otteluparin lautasenherrasta.

JoMan joukkue vilisee vasureita, joten mielenkiintoinen ottelusarja on kaiken kaikkiaan tulossa.

Pelinjohtaja Pasi Vanhatalon kommentti:

”Olemme valmiita kohtaamaan Joman. Pelaajat ovat odotelleet ” tosipelejä” ja nyt sitä herkkua on tarjolla. Pieniä loukkaantumisia on, mutta ei isoja murheita”.