Uutiset

KaMattaret päätti runkosarjan voitolla

Kankaanpään Mailan naiset päättivät ensimmäisen Superpesis kautensa runkosarjan osalta keskiviikkona voitokkaasti, kun joukkue kävi hakemassa Vihdistä voiton lukemin 0-2 (0-3, 1-2). Joukkue oli kaikilla osa-alueilla kotijoukkuetta parempi ja ulkopeli oli tiivistä. Vihti sai koko ottelussa ainoastaan kolme kolmostilannetta, kun Kankaanpää sai niitä aikaiseksi 14.

Kankaanpää aloitti juoksujen teon heti ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla vuorolla, kun Annika Koivuniemi kotiutti Emilia Itävalon. Seuraavaa juoksua jouduttiin odottamaan kolmanteen vuoroon asti, jolloin Ella Kaasinen sivalsi Johanna Käkösen kotiin. Jatkossa Kaasinen toi juoksun Piritta Kärnän lyömänä. Neljännessä vuoroparissa Vihti pääsi kertaalleen yrittämään juoksua, mutta Minttu Mäkisen lyönnin seurauksena Annika Färm paloi kotiin.

Toisella jaksolla Vihti avasi juoksutilinsä, kun Lotta Immonen kotiutti Emmi Hytösen. KaMa vastasi heti toisen vuoroparin aloittavalla, kun Koivuniemi löi ja Itävalo toi jälleen juoksun. Kolmannessa vuoroparissa Kankaanpää siirtyi johtoon, kun Anniina Kiviharju löi ja sisko Anu toi juoksun. Tämä riitti KaMattarille puhtaaseen kolmen pisteen voittoon ja varmistamaan runkosarjan viidennen sijan.

Kankaanpään parhaana palkittiin 100-prosenttisesti mailan varressa onnistunut ja paluun yhdeksikköön tehnyt Ella Kaasinen ja kakkospalkinnon sai joukkueen kärkenä pelannut Anniina Kiviharju. Vihdin ykköspalkinnon pokkasi Susanna Alava ja kakkospalkinnolla palkittiin Lotta Immonen.

Kankaanpään Mailan ottelut jatkuvat ensi tiistaina puolivälierillä Rauman Lukkoa vastaan vierasottelulla. Seuraava kotiottelu pelataan Pohjanlinnan pesäpallostadionilla torstaina 20. elokuuta.