Uutiset

Pesisviikko 36: Superin karsinnat jatkuvat ja ykkösen nousukarsinnat alkavat

Takana on kahden tärkeän ja fiiliksiä nostattaneen voiton viikonloppu. Miehet ottivat siis eilen sunnuntaina ensimmäisen kiinnityksen Superpesispaikkaan voittamalla Tampereen hallitun esityksen jälkeen. Naisten Suomensarjajoukkue puolestaan varmisti lauantaisella Rauma voitollaan paikan tällä viikolla pelattaviin ykköspesiskarsintoihin.

Tällä viikolla siirrytään syyskuun puolella, mutta meillä riittää vielä jännitettävää. Keskiviikkona miehet matkustavat Tampereelle hakemaan toista voittoa Superin karsintasarjassa.  Ottelu Kaupissa alkaa jo kello 17.00.  Samana päivä myös naisten kakkosjoukkue on tienpäällä eli suuntana on Helsinki, jossa pelataan nousukarsintojen ensimmäinen ottelu Roihua vastaan. Tuo taisto alkaa kello 17.30. Paikka ykköspesikseen saadaan siis kahdella voitolla. 

Lauantaina onkin sitten jälleen hekuman täyteinen iltapäivä Pohjanlinnassa. Ensin kello 13.00 pelaavat naiset nousukarsintojen toisen ottelun Roihua vastaan. Tämän jälkeen kello 17.00 alkaen miehen pelaavat kolmannen ja jo mahdollisesti ratkaisevan superin karsintojen ottelun Manse PP:tä vastaan.  Ei mennä vielä asioiden edelle, mutta olisihan se aika komeaa jos tuolloin saataisiin pitää tuplabileet eli nousemisen ja säilymisen kunniaksi.. 

Jos jostain syystä kumpikaan näistä sarjoista ei vielä mene poikki lauantaina, niin sitten pelit jatkuvat miehillä sunnuntaina Tampereella ja naisilla joko sunnuntaina tai maanantaina Helsingissä. Tämä asia ratkeaa tässä kuluvan viikon aikana.