Uutiset

KaMan autoarpajaisten voittaja selvillä

Kankaanpään Mailan kesän kuluessa toteutetun autoarpajaisten arvonta suoritettiin eilen torstaina Poliisihallinnon koneellisena arvontana Kankaanpään poliisiasemalla klo 20:04:58. Arvontapöytäkirja ja voittoluettelo on vielä tänä aamuna tarkastettu pollisiasemalla ja asia on nyt julkaisukelpoinen.

Arvontakone arpoi henkilöauto Kia Rion voittoarvaksi arvan nro 1429, jonka oli ostanut kankaanpääläinen Erkki Autio. 

Arpajaisissa oli myynnissä kaikkiaan 2000 arpaa, joista arvontaan päätyi 1492 kappaletta eli 508 arpaa jäi myymättä. Arvonta siis suoritettiin myytyjen arpojen kesken. Vaikka kaikki arvat eivät menneetkään kaupaksi ja tavoitteesta jäätiin, pystytään arpajaisten nettotuloksella kattamaan kuitenkin pääosa kesän - osallistunille lapsille ilmaisen - pesiskoulun kustannuksista. Siten tuotto palvelee juniori- ja seuratoiminnan kehittämistä.

Kankaanpään Maila kiittää kaikkia arvontaan ja siten lasten liikuntaharrastuksen tukemiseen osallistuneita sekä onnittelee voittajaa. Auto luovutetaan Erkille huomenna lauantaina 5.9. pelattavan KaMa-Manse ottelun tauolla. Tuolloin kuulemme myös voittajan kommentit voittoarvan ostamiseen liittyen ja siitä miten hän päätyi juuri tuohon numeroon.